Good Christian Bitches (GCB)

Dette er den nye serien som begynner på Tvnorge 18 april. Og jeg tenkte jeg skulle skrive om den før premiere her i norge. 

Serien handler om at Amanda Vaughn (Leslie Bibb) kommer tilbake til sin hjemby etter at hennes ektemann dør i en trafikkulykke med elskerinen sin. Så Amanda er prøver og få en ny start i byen hun kommer i fra. Og i byen så bor forsatt Amandas gamle high school "venninner". Og dem har ikke glemt henne og husker godt hva hun gjorde mot dem på skolen. Og de vil gjøre alt for hevne seg.

Selv om den korte fortellingen kan høres kjedelig så anbefaller jeg alle og se den. Det er mye latter og ironi i serien. Alle er rike og super kristene, men alle har sine mørke sider og prøver så godt de kan og være en god kristen. Jeg syns serien er egelig ganske bra. Selv om alt handler om penger, se bra ut og ta hevn så er det avlike vel mye rettferdighet, godhet og selvrespekt i serien. Serien er også basert på boken som har den samme tittelen som er skrivd av Kim Gatlin. Så jeg syns alle burde få med seg denne :) 

Stikkord:

2 kommentarer

Jannicke
-09.04.2012 kl:19:24


Jeg gleder meg til denne serien :-D Håper bare den er like bra som den virker på reklamen ;-)
lexena
-09.04.2012 kl:19:27


Jannicke: jeg syns den var drit kul :P så er hekta. så sitter og gleder meg selv

Skriv en ny kommentar