Sunn helsesjokolade som truer når noen ikke er enig

Ja du leste tittelen riktig. Drev og surfet litt rundt på forskjellig aviser når jeg kom inn på dagbladet så var det 2 artikkler om Xocai Helsesjokolad

Den ene artikkelen var at dem hadde truet 2 bloggere fordi dem skrev kritisk innlegg om dem i sin profil. Og da tenker jeg: hvor er ytringsfrieheten hend? På toppen gå så langt med og finne alt av informarsjon om vedkommende og legge ut på siden sin. Med fult bilde og opplysninger. Da mener jeg at selskape er uprofosjonelt. Når man er i en bedrift må man tåle litt kritikk. Om en blogger får kritikk for det man skriver så får man også bedskjed om at det får man tåle, Gjelder ikke det meste på nett. Mindre det ikke går over til trusler, mobbing osv. Men at et selskap som skal være seriøse truer folk som blogger om dem fordi dem er kritiske til det dem produserer så burde dem kanskje tenke seg litt om.

Den andre var at dem hadde brukt Hanne Kristin Rohde i en reklame for dem selv. Noe hun ikke hadde godkjent at dem skulle gjøre. Så for meg virker som selskape gjør det dem føler for å markesføre sjokoladen sin og gjøre en stor sak ut av det så dem blir kjent. Og bruke personer uten at dem vet om det selv er bare helt utfattelig og virker bare uprofesjonelt.

Så må jeg ringe selskape for å infomere dem at jeg skrivd om artikkelen som sto på dagbladet da? Eller skal dem saksøke meg uansett? Jeg skriver jo kun hva jeg mener om artikkelen. Og jeg legger heller ikke ut bild av hvem som jobber der. Jeg syns virkelig folk må få skrive sin kritikk. Ingen som anmelder bloggere om dem skriver hva dem syns om i politikken.

 

Så nå får jeg vente spent og se om jeg blir saksøkt og^^

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar