en helt vanlig søndag

I dag har jeg hatt det kjempe koslig besøk av ei venninne og guttungen henne. Vi pratet og spiste middag. Mens gutten hennes fikk lekt litt ute med ungene her omkring. Ellers har jeg bare slappet av. Hadde avsluting på torsdag for utdannelsen jeg fikk av Nav. Var litt trist for var en kjempe fint gjeng jeg gikk med. Og er der jeg også har møtt hun venninne jeg hadde på besøk i dag. Hele BUA gjengen har vært en enorm støtte og posetiv påvirking. Så kommer til å savne det. 

Så nå har jeg ingenting å gjøre :/ For var ikke bra nok for nav og skaffe praksis plass frem til eksamen i desember. For Nav har jo friskemeldt meg og overgått legene og psykologen min. Så dette stresse orker jeg ikke mer. For dem gjør at jeg blir nervøs for alt og ingenting. Ikke minst sliten. Så har bestemt meg for å flytte vekk fra kommunen og hjem til pappa midlertidelig. Se hva som skjer da. Kommer til å legge frem forslage om praksis dag der og. For selvfølgelig vil jeg i jobb, men når ikke helsen min ikke holder så må jeg nesten se ann den litt. Jeg sa jo at jeg kunne jobbe 3 dager i uka. De andre dagene må jeg gå til psykolog og andre behandlinger.

Men jeg har stor tru på dette kommer til å fikse seg. Jeg har gode støtte spillere. Men er ved sånne stunder jeg merker hvor mye jeg savner kompisen min som er død. For jeg kunne altid ringe han og spørre om råd. Og han var virkelig der. Men vet han ville jeg skulle ha bra. Derfor jeg kjente på magefølelsen på hva den sa med det å flytte hjem igjen. 

Hva har dere gjort i dag? Hadde vært fint om dere kom med komentarer når dere først er innom. Sett er mange lesere og besøkende, men ingen som komenterer. Så hadde blitt veldig glad om dere gjorde det. Så kan dere også komme med forslag hva dere vil jeg skal skrive om :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar