penger og trusler

Leste de fleste avisene i dag står det om arvesaken og trusel av Breiviks forsvar.

Og at enkelte folk er så griske med og krangle til seg penger er målbindene. Og krangel om testamente er gyldig eller ikke. Har nesten ikke ord jeg. Om den gamle dama skrev meste av arven sin på en annen enn slekningene burde man rett og slett respektere det. Greit er surt for familien, men skal man virkelig krangle om pengene til en død person? fordi person ikke ville gi familien pengene. Det er kanskje en grunn til hun ikke ville det. Kanskje familie medlemen rett og slett var griske når hu levde at hun følte at pengene skulle gå til en person som virkelig brydde seg om dem.

Så var det saken at den kvinnelige forsvareren til Breivik har fått pris på hode sitt og trusler gjør meg forbanna. Ærlig talt!!!! Ja, mannen gjorde noe sikkelig fært. Men avlike vel har han rett til en forsvarer. Og når begge forsvareren hans er enig at han slipper ikke unna med dette og at han har gjort noe sikkelig fært, så behøver man faen ikke å true dem og ødelegger tingene dems. Eller la barna dems få lide for hvem de forsvarer. Hvor kort tenker folk?

Og igjen så kommer det med uthenging av personer. Folk tenker ikke hva dem skriver lengre. Dem bare slenger drit i hytt og pine. Og tenker ikke på at dem kan såre andre. Er det så viktig for dere og slenge drit? Gjør det dere til bedre personer liksom? Tviler jeg sterkt på. Kjenner jeg blir sint for at folk slenger drit om offentlig personer eller andre personer. Tenk før dere snakker!!!!

Ellers har jeg hatt en koslig dag :) passet småsøskene mine og vært i sverige en tur. Åssen har dagen deres vært?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar