Rykter og de som lager rykter

De siste dagene har jeg sett på fb min at del som har blitt utsatt på usanne rykter. Rykter er jo som regel usanne.Men uansett jeg aldri skjønt poenge med og sette ut rykter. Og rykter finnes overalt uansett om det er bygd eller by. Men på bygda hører du de lettere for som regel alle kjenner alle. De som lager har som regel en hensikt med og se reagsjon til vedkommende de setter ut rykte om og for å være rett og slett ondskapsfull mot andre. Rykter vil jeg si er nesten som mobbing. Det som er dummeste er at mange hører på disse ryktene isteden for vedkommende. Og dem som har satt ut rykter får det som de vil. Dem gjør dette med hensikt å være ondskapsfulle og se reagsjon. Muligens at vedkommende rett og slett har oversett vedkommende fordi den mener at de har ikke noe å snakke om.

Om jeg selv har vært et offer på ryktespredring. Og jeg vet hvor irriterende det er at andre prøver og ødelegge for deg og de rundt deg. Men avlike så syns jeg du skal prøve og ikke irriterer deg over det. Og ikke minst unngå og skrive om det på FB. Det finnes øyer over alt. Prøv og lat som du ikke hørte rykte og la dagene gå som normalt. Så ikke den som har satt ut ryktene får noe reagsjon. La vedkommende og føle den sitter der med skjegge i postkassa fordi du ikke brydde deg om det. For det er mye bedre og heve seg over det enn og faktisk prøve å ta igjen. Vet det er sinnsyk irritende. Men eneste måten og få kvelt et rykte på er og rett og slett ikke bry seg. Og om du har "venner" som tror disse ryktene så er de virkelig ikke venner.

Ordenlig venner er der for deg uansett. I tykt og tynt. De er med deg uansett. Så lenge du også er der for dem når dem trenger det. De står der og hever hode over det som blir sagt om deg og hjelper deg gjennom alt. Så husk og ta vare på de ordenlig venna dine og la dem hjelpe deg og du hjelpe dem om det er noe.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar