Har folk store problemer der ute?

Det spørsmåle har jeg hatt mange ganger. Når jeg ser den ene bloggen etter den andre som får masse drit komentarer. Om dem ikke får det på bloggen så får dem det på facebook eller rykter på seg. Er folk så innmari ondskapsfullle at dem vil andre mennesker så vondt. Har dere så problemer at dere må slenge drit? Lever dere av det? Føler dere drit bra med dere selv når dere får gjort det. Har dere så dårlig med dere selv at dere må tråkke ordenlig på andre for å føle at dagen deres er komplett?

Jeg lurer på hva som feiler dere og hva dere bruker hue til. For dere som slenger drit er faen de dummeste menneskene jeg vet om. Dere aner ikke hvor idiotiske dere er på måten dere oppfører dere. Hadde jeg vært dere hadde jeg gått og skamma meg. Og prøvd og oppsøke en psykolog for å snakke ut om problemene deres. For dere må ha et alvorlig problem som faktisk går og slenger drit som dere gjør. Det kommer jo mer drit ut av dere enn en person som sitter og driter på dass! Dere burde tenke gjennom hva dere sier før dere gjør det. Tenk at dere følger en person så intenst for å finne noe sikkelig drit og slenge om den. Og finner dere det ikke så finner dere opp og lager en sjuk story uten side stykke. Trur ikke bare psykolog hjelper her. Trur dere burde undersøke hva dere har i topplokke. For normale oppegående personer gjør ikke sånn.

Blir spennende og se om jeg faktisk får noe respons på det jeg skriv. om noen faktisk tørr og forsvare seg mot det og slenge drit.!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar