Ang drit sleningen på CClife.blogg.no

Grunnen til jeg skrev det innlegge jeg skrev i går er fordi venninne min Charlotte som driver bloggen http://cclife.blogg.no har fått mye drit på bloggen sin gjennom hele blogg perioden sin. Spesielt etter hu ble sammen med typen sin. Og det virker som folk følger iverig med både henne, typen og xdama til typen. For å følge hva som skjer mellom de 3. Mange virker som de er psykelig opptatt av hva som skjer, hva som skrives og hva som skjer. Noen ganger virker som dem legger hele sjelen sin for å holde seg oppdatert og følge hver minste ting. Det er er helt ok, om du leser bloggen og følger med den, men å slenge drit er vel strengt tatt unødvendig. Og jeg har sett Charlotte har fått det veldig mye. Virker som det er Team Charlotte og Team Malin (xdama til typen). Og greit mange er enig med den de liker best. Men er vel som sagt strengt tatt unødvendig og slenge drit? Eller er det så stort behov for det? Fryder man seg når man har fått slengt den driten til Charlotte?

Og til dere som tror dere kjenner Charlotte og antar ting kan egelig bare slutte med det. For jeg kjente jenta før bloggen og snakker med henne etter hun blogget. Og jeg har ikke et vondt ord å si om jenta. Og hun har virkelig fått livet sitt i orden forhold til sånn det var før. Og DET burde dere gi hu ros for. For er ikke alle som kommer seg så fort ut av ting og faktisk har skjønt hva som er bra for en så tidelig som Charlotte har klart det. Jeg beundrer henne veldig mye for å faktisk gjort alt det hu har gjort på egen fri vilje. Hu er ei kjempe jente som virkelig kan bry seg om personer som viser hu respekt og faktisk vil lytte til henne. Er det så mye forlange at man gir respekt og får respekt tilbake?Og komme og forlange at hu faktisk skal ta abort fordi hun og typen har ikke vært sammen lenge, ikke har fast jobb eller utdannelse er i drøyeste laget. Bare fordi man ikke har hus, bra utdannelse og en drit bra jobb som gir masse penger så kan man ikke få unge? Penger er ikke alt her i verden. Hovedsaken er at hun og typen har det bra, har et sted og bo og at barnet får det man må ha. Også kommer folk med at hun og barnet kommer til å snylte på Nav. Da kjenner jeg at jeg koker. Nav er der faktisk for å hjelpe vanskelig stilte. Er det så vanskelig og skjønne? Og så vidt jeg vet så vet jeg at MANGE faktisk søker Nav om engangstøtnad om man er i jobb eller ikke. Så man burde kanskje gå litt inn i seg selv og tenke over hva man faktisk skriver. Og komme og nesten kreve at Charlotte skal ta abort fordi dere antar hun ikke kan ta vare på et barn er virkelig drøyt og ondskapsfullt og si. Personlig trur jeg at Charlotte kan bli en god mor med sin bakgrunn. Og begrunn av bakgrunnen har hun også fått mye drit om at ungen kommer til å bli barneverns barn som hennes osv. NEI, det er ikke sikkert. For hun er er ikke barneverns barn lengre. Og var det hennes feil at hun havnet der fra begynnelsen av? NEI, det var det ikke. Og mange som faktisk jobber med rus, ungdom og med mennesker generelt har personlig erfaring. Og det teller MASSE når man søker jobb faktisk. Mange ser helst etter folk som har personlig erfaring.

Det er ikke vanskelig og skjønne at det handler om å gi og ta. Man må gi noe for å få noe tilbake. Og da mener jeg ikke du skal gi posetive ting og få drit tilbake. Handler om å gi noe posetiv og få igjen for at man faktisk har gjort det. Det er sånn lives sirkel funker folkens. Så våkn opp. Og SKJERP DERE!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar