utseende er alt?

Det er et spørsmål jeg har stilt meg mange ganger. For virker ikke som folk faktisk vil snakke med deg mindre de møter deg gjennom bedkjente. Ingen som sier hei til deg i butikken, mindre du ser bra ut. Da kan plutselig folk kontakte. Samme gjelder når du registrere deg steder på nette. Har du store pupper og ser bra ut så blir du nesten spammet ned med melinger. Og dette antar jeg ikke. Dette har jeg fått bevist ganske bra. Jeg registrere meg med ordenlig profil på et nettsted med bilde av meg selv. Nesten ingen skrev eller svarte om jeg skrev til dem. MEN når jeg laget en fake en med ei blond dame som så bra ut og hadde store pupper så fikk jeg 30 bedskjeder på under 15 min. Enda jeg ikke hadde fylt ut noen ting på profilen. For ingen leser profil tekst i dag. Sjelden jeg gjør det selv, men jeg gjør det om det er noe som fanger intressen min.

Men igjen sitter jeg og tenker er virkelig utseende og kropp alt i dag? Er det så viktig og se bra ut og ha en fin kropp? Og bruke sminke for å se bra ut? Ser jo bare på reklamene om sunne helse produkter osv. For å ikke snakke minst etter høytider hvor store reklamer det er for å få vekk de ekstra kiloene du fikk under høytiden. Klart man skal leve sundt og være i bevegelse osv. MEN hva med du har et par ekstra kilo og er i bevegelse og spiser sundt. Betyr det at du er usunn fordi du har et par ekstra kilo, men alt med helse er bra.

Man burde virkelig ta vare på de rundt seg og som ikke ser på deg for det du er utvendig, men det som er innvendig. Når alt kommer til slutt er det innsiden som teller :)

2 kommentarer

Followchrist
-28.09.2012 kl:11:56


Gode relasjoner og fokus på det innvendige i et menneske er gull verdt;) Gud velsigne deg;)
lexena
-28.09.2012 kl:12:00


followersofchrist: tusen takk :) koslig du følger bloggen min. syns det er viktig og ta opp sånne små ting

Skriv en ny kommentar