mandag og ny uke

Da har #mandagen kommet. Så og si suset av sted. Jeg har vært på jobb i dag. Begrunn av kurs så har SFO holdt stengt i dag så det ble kort arbeidsdag. Vaneligvis pleier jeg og jobbe fra 08.30-16.30 men i dag ble det kun til klokken 14.00. Skolen var ferdig 13.10, men fikk ansvar for lekse hjelp. Noe jeg syns var faktisk spennende siden det var noe nytt. Jeg trives veldig å jobbe som barn og ungdomsarbeider på barneskole. Det er ingen dager som er like noe jeg virkelig liker siden jeg syns det blir fort kjedelig om hver dag er lik. Morsomste er at selv om jeg er i praksis gjennom nav så blir jeg sett på som en ansatt av de andre som jobber. Jeg har f.eks fått ansvar for kulissene til jule skuspille klassen som jeg er i skal ha. Noe jeg syns er kjempe morsomt siden da får jeg brukt det kreative i meg. Så de 2 første timene i dag satt jeg og tegnet bagrunnen til skuspille. selv om jeg ikke er flink til å tegne så ble jeg fornøyd med resultate. 

Ellers har jeg bare slappet av og snakket med bestevenninnnen min på tlf. Var deilig å få en så myk start på uka for min del. I morgen skal jeg fikse en del ting og #trene. Er godt å komme i gang med treningen selv om det er kun 1 dag i uka enn så lenge. Forhåplingsvis så begynner jeg snart å trene mer i ukene om det blir tid til det. Men jeg må bare prøve å sette i gang igjen.  Er litt rart å tenke på at siden jeg startet den nye #livstilen i april så har jeg gått ned 32 kg. Noe som er egenlig veldig mye når jeg tenker meg om. jeg trudde det var lite men når folk faktisk forteller meg at det er mye på så kort tid begynner jeg å skjønne at det faktisk er det og er veldig fornøyd med meg selv at jeg faktisk har klart det.

Så nå må jeg faktisk komme meg til legen å få undersøkt ryggen hvordan den ser ut etter v#ekttape og evt om jeg skal få en operasjon for å fjerne løshuden som har blitt etter vektape. Jeg hadde håpet jeg hadde slippet det. Men nå kjenner jeg at #løshuden begynner å bli et problem . Noen av dere lesere som har fjernet løshud eller hatt et stortvekt tap?

Håper dere kommer med forslag om temar dere vil jeg skal skrive om eller noe annet dere vil jeg skal legge ut :) Blir også veldig glad om noen tar seg tid og kommenter.

 

(2) Twitter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar