jantloven lenge leve og ikke legg ut naken bilde av deg selv

De siste mnd har det vært mye surra rundt i media ang #mobbing av #offentlig personer og andre uskyldig ungdommer som mobbes så ille at mange av dem skader seg selv eller tar sitt eget liv. Og der sitter familier som føler seg håpløse og fulle av sorg for dette har rammet akkurat dem. Men er det noe bedre å mobbe voksene mennesker og slenge ut av seg masse drit om en offentlig person? Gjør det deg til et bedre menneske. De fleste er så enig at vi må gjøre noe med mobbingen som skjer rundt i verden til og med lille norge. HELT til det kommer til en person som er stolt av det dem har klart og vil vise frem. Da kommer janteloven frem og lyser rødt så det koker over hos den ene etter den andre.

De siste dagene har det vært mye snakk om #fotballsfrua "naken" bilde som hun tok 4 dager etter fødselene. Og dette bilde har gjort at mange kvinner ser ill rødt og mener hu er et dårlig forbilde og vrenger hele kroppsfokuse osv osv. Og enda verre er at folk går så inn for å "ta" hu at dem anklager henne for å være en dårlig mor. Her snakker vi virkelig janteloven skal få lov til å herje fordi en offentlig person legger ut et bilde av seg selv 4 dager etter fødselen. Vel for de som ikke har skjønt det eller ikke gidder å skjønne det så er det faktisk mulig. Om hu lar være å sitte i sofan og trøkke i deg alt du kommer over og #kritisere andre opp og ned. Så kan du se sånn ut 4 dager etter en fødsel og. Jeg er ikke fast leser av fotballfruen men sånn jeg har skjønt det så er trening og kosthold noe hu setter veldig høyt. Til og med under graviditeten. Så om folk faktisk bruker sunn fornuft og litt vett så skjønner dem det at det er faktisk fult mulig.

OG gjør det deg til en bedre person å angripe denne personen og fortelle hvilket drit kjerring hu er og hvilke dårlig mor hu er. Og dårlig forbilde for ikke snakke om det. Da lurer jeg på Hvordan i helvette kan hu være et dårlig selvbilde? En hver foreldre og normal person skjønner at man kan faktisk få drømme kroppen av å spise sundt og trene. Jeg sier ikke at dette er lett. Men man må faktisk jobbe litt for å nå målene sine. Alt kommer ikke servert på et gullfat om dere trodde det eller håpet på det. Nå er det faen meg på tide folk våkner opp og begynner og tenke seg om et par ganger før man begynner og skrive og åpne kjeften sin. JA hu er en offentlig person og på regne med litt pepper. MEN HALLO a dere. Det fins grenser på hvor mye drit en person skal faktisk få fordi man er stolt av seg selv og arbreider hard for å oppnå målene sine.

Skal jeg føle meg grisefeit da fordi jeg er forsatt små lubben? Jeg veit selv at om jeg legger en hardere jobb i treningen så kunne jeg gått fort ned jeg også. Jeg har faktisk gjort en livstilforandring som har endret hele livet mitt. Jeg har faktisk gått ned 30 kg siden APRIL I ÅR!!!!! Det betyr ikke det at jeg skal sitte og presse ut av meg at fotballfrua er et dårlig forbilde fordi hu jobber hard for å nå målene hun har satt seg. SÅ slutt og la #janteloven herje og tenk deg litt mer om neste gang du trøkker i vei på tastaturet og tenkt å slenge ut av deg noe drit. Jeg har lært at om man ikke har noe fint å si kan man like greit holde kjeft!!!!! Men er som sagt er ikke bare menn  som hater kvinner. Kvinner hater andre kvinner som har mål og jobber hard for dem. 

Peace

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar