Hvordan jeg har det

Vel de siste 5 mnd har vært et slit på godt go vondt. Men etter bedskjeden jeg fikk på mandag og andre ting som vært rundt i luften så sa jeg stopp. Nå merker jeg hvor psykisk sliten jeg har vært- Hvor psykisk sliten jeg har vært og hvordan jeg har forandret meg. Når folk kommer og spør meg hvordan jeg har det så smiler jeg og sier jeg har det bra. For jeg vil aldri belaste andre hvordan jeg føler meg eller har det. Men nå har jeg sagt stopp. Nå skal jeg fokusere på meg selv og hva som er bra for meg. Eneste stedet jeg har funkert som normalt er på jobb. Det har vært det eneste stedet jeg rett og slett har vært funksjonabel. 

Etter mandag da jeg fikk bedskjeden at min venn Pk har gått vekk så føler jeg ting ble forandret. Selv om han og jeg ikke hadde kontakt det siste halve året så viste jeg alltid hvor jeg hadde han. Vi viste hverandre respekt og kunne snakke sammen om alt. Så mine tanker går til familien og nære venner. Vi har mistet et fantatisk menneske i alt for ung alder.

Så råd til dere som leser bloggen: Stol aldri på noen uansett hvor mye tid til tilbringer med dem. Eneste personen du kan stole på er deg selv!

Én kommentar

Followchrist
-08.02.2014 kl:19:51


I mitt tifelle ble det å stole på Herren redningen;) Ordspråkene 3,5-8. ”Stol på Herren av hele ditt hjerte, og sett ikke lit til ditt vett! Tenk på ham hvor du enn ferdes, så gjør han dine stier jevne. Vær ikke klok i egne øyne, frykt Herren og hold deg fra det som er ondt! Det blir til helsebot for din kropp og gir deg kraft i marg og ben.”

I vanskelige tider kan det å ha noe å gjøre/føle seg som en ressurs være viktig for å holde tankene i sjakk.

Ha en fin kveld;)

Skriv en ny kommentar