Micro pedi lady og Baby foot

Som tittelen sier så har jeg prøvd dette produktene. Jeg sliter med at jeg har hard og tørr hud på beinene. Kjøpte jo meg #micropedi lady her for en stund siden og den har hjulpet meg mye. Fått vekk masse. Den er liten og enkel å ha med å gjøre. Det er kjempe lett å rense den. Og når man først begynner ser man bare at all hard hud bare flasser av. Det fins også ulike ruller som du kan bruke Jeg bruker de sterkeste for å få vekk mest mulig. Det som er fine her er at huden faktisk blir myk etter du har fått fjerna mye av den harde huden. Så dette er en produkt jeg anbefaler på det varmeste. Og da egentlig er bare tørr hud igjen. Så da tenkte jeg og prøve #babyFoot fra vita. Var heldig at den også var på tilbud. Så var den veldig enkelt for hele pakken er 2 "tøfler" som du skal sette på beina også følger med sånne teip biter som du skal feste rundt med så du faktisk kan gå mens du har disse på. Så selve fremgangsmåten var veldig enkelt. Du skal sitte med disse "tøflene" på deg 1 time. Før du skal gå på bade og ta dem av for så dusje beina og tørke dem godt. Jeg gjorde dette. Så at noe av den tørre huden flasset av. Og kjente etter hvert at beina ble kjempe myke tross for det forsatt er litt hard hud der som tydeligvis ikke hadde noe effekt på dette produktet. Men beina er ikke like myke etter å ha dusjet. Så da er vi tilbake til der vi starte. Så tror dette er en produkt man må jevnlig bruke som mange andre produkter. Men med tanken på at 1 kur koster 199 kr ordinær pris. Så trur jeg heller at jeg tar og kjøper meg en fuktighetskrem og smører beina. Trur det faktisk blir billigere.

 

 

3 kommentarer

PinkLadyXoXo
-02.03.2015 kl:19:06


Bra anbefaling :-)

Jeg har lurt lenge på om jeg skal kjøpe meg en sånn en, for jeg også sliter med hard hud på føttene :-(
lexena
-02.03.2015 kl:20:36


PinkLadyXoXo: anbefalles :) greit tar nok et par omganger men spørs hvor mye og tykk hud man har også. anbefaller og bruke de groveste rullene
Frk.Gisse
-03.04.2015 kl:15:46


Babyfoot funker jo utmerket på meg! Men du må vente noen dager før hele prosesen starter. Tipper du har merket det nå? For da begynner all den gamle og harde huden å forsvinne :)

Skriv en ny kommentar