Blogg

Underworld Awakening

 

 

 

Jeg så nettopp Underworld Awakening. Som mange andre er jeg også fan av Underworld filmene og må absolutt ha de med meg den om jeg har muligheten. Så da kunne jeg ikke gå klipp av denne heller.  Og den var virkelig ikke skuffende. Fylt med action og kjærlighet.

Filmen går ut at Selena og Michael prøver og flykte fra en storby som plutselig skal rense byen for alt av lynca og vampyrer. Men flukten går ikke som dem håper. Selena våkner så 12 år etterpå og trur først Michael vekket henne. Noe hun oppdager er helt feil. 

India Eisley som mange kjenner fra mitt hemmelige tenårings liv spiller også i denne nye Underworld filmen. Og når jeg først så det var jeg veldig skeptisk lenge hun har spilt i en tenårings dramaserie. MEN hun overrasket meg veldig og jeg syns hun spilte kjempe bra. Hun er veldig flink skuspiller til og være så ung.

Det var det jeg hadde for denne gangen :) si fra om det er noe mer du lurer på. 

 

Blogg.no deler ut 50 ESCADA Island Kiss!

må variere litt^^ håper jeg vinner for vært digg med noe parfyme til sommeren.

esc2vinnik

The Hunger Games (norsk: Dødslekene)

Blogg.no deler nå ut 20 kinobilletter til filmen The Hunger Games eller Dødsleken som den heter på norsk. Denne filmen kan virke som en tankevekker, rystene og helt fantastisk. Denne filmen kommer i fra første boken i roman trillogien som er skrevet av Suzanne Collins. Dette er hennes bestselgene roman, så kanskje er mange som har hørt om den. Jeg fikk veldig lyst og se den så derfor tenkte jeg at jeg skulle melde meg på noe jeg gjorde. Så om du har blogg og vil se denne anbefaller jeg å gjøre det samme :) lykke til

hungerkonk

Hvem film vil du jeg skal se og skrive om?

Blitt ei stund siden jeg blogget igjen, men en av grunnen er jo til jeg går skole og prioriterer den først. Så er det at jeg vet ikke hvem film jeg skal skrive om. Så tenkte dere skulle få være med og bestemme. Hvem film vil dere jeg skal se og skive om?


Sønner av Norge

Her er filmen jeg har fått somlet meg og sett nå. Og derfor tenkte jeg at jeg like greit kunne skrive om den her. Dette er altså en nyere versjon av filmen som kom i 1961. Jens Lien som er regisøren på denne filmen. Han har også regisert Johnny vang og den bryssomme mannen som er de mest kjente. Om dere vil lese mer om Jens Lien kan dere besøke imdb.com :) Sven Nordin er en av de kjente norske skuspilleren som er med i filmen. Så har du nykommende Trond Nilsen som også er med. Johnny Rotten er også en av gjesterollene i filmen. Etter og sett traileren på filmen med klippe av Sven Nordin nakken er det mange som sa herregud. Og det ble også verre jo lengre du kom i filmen. Så det lille klippe var ingenting. Nikolaj som spilles av Åsmund Høeg er egelig en veldig stille og rolig gutt. Så skjer det noe tragisk og både han og faren begynner og utforske ting. Nikolaj bestemmer seg for å bli en punker og anarkist. Han starter i et punkband sammen med Anton(Trond Nilsen). Og dem spiller i kjellern i en blogg der dem øver, drikker øl og tar amfetamin. Grunnen til dem tar amfetamin er vist for punkere må være våken og slange. Noe jeg ikke helt skjønte poenge med.Filmen eier snev av litt humor og sette ting litt på kanten. Jeg små lo på enkelte scener og skjønte ikke helt poenge med en gang. Men så er jeg en som liker norske filmer og da må jeg også se de fleste som har fått stort navn i media. Men for å si det sånn dette er ikke absolutt den beste norske filmen jeg har sett. Den har sin sjarm og humor. Men forsatt så er dette en film jeg ser en gang og ikke mer. 

Om dee harnoen komentarer så bare og skrive :) så skal jeg prøve og bli flinkere til og blogge. see ya

Design av:


INGVILD AASHEIM hits