Blogg

God Morgen verden :)

#GodmorgenNorge :)

 

Klokken har passert 06.17 og jeg kjapper meg å skrive et innlegg før jeg skal suse gjennom bade og ordne meg til jobb :) Håper dere får en kjempe fin fredag alle sammen :) Så anbefaller jeg jeg og lese #bloggen senere. Kommer et innelegg om #mobbing av #offentlig personer osv :)

 

Ha en fin fredag

 

Micro pedi lady og Baby foot

Som tittelen sier så har jeg prøvd dette produktene. Jeg sliter med at jeg har hard og tørr hud på beinene. Kjøpte jo meg #micropedi lady her for en stund siden og den har hjulpet meg mye. Fått vekk masse. Den er liten og enkel å ha med å gjøre. Det er kjempe lett å rense den. Og når man først begynner ser man bare at all hard hud bare flasser av. Det fins også ulike ruller som du kan bruke Jeg bruker de sterkeste for å få vekk mest mulig. Det som er fine her er at huden faktisk blir myk etter du har fått fjerna mye av den harde huden. Så dette er en produkt jeg anbefaler på det varmeste. Og da egentlig er bare tørr hud igjen. Så da tenkte jeg og prøve #babyFoot fra vita. Var heldig at den også var på tilbud. Så var den veldig enkelt for hele pakken er 2 "tøfler" som du skal sette på beina også følger med sånne teip biter som du skal feste rundt med så du faktisk kan gå mens du har disse på. Så selve fremgangsmåten var veldig enkelt. Du skal sitte med disse "tøflene" på deg 1 time. Før du skal gå på bade og ta dem av for så dusje beina og tørke dem godt. Jeg gjorde dette. Så at noe av den tørre huden flasset av. Og kjente etter hvert at beina ble kjempe myke tross for det forsatt er litt hard hud der som tydeligvis ikke hadde noe effekt på dette produktet. Men beina er ikke like myke etter å ha dusjet. Så da er vi tilbake til der vi starte. Så tror dette er en produkt man må jevnlig bruke som mange andre produkter. Men med tanken på at 1 kur koster 199 kr ordinær pris. Så trur jeg heller at jeg tar og kjøper meg en fuktighetskrem og smører beina. Trur det faktisk blir billigere.

 

 

Tilbake

Hei kjære lesere.

Har vært borte en stund fordi det har vært en del å gjøre. Men skal prøve igjen og bli flinkere og skrive her nå. Det som har skjedd er at jeg blitt lærling. Men det har heller ikke kommet uten utfordringer. Vært mye sykemeldt og ser sånn ut jeg må ta igjen litt. Er sykemeldt igjen nå begrunn av magesår. Noe som ikke anbefalles :p Det er utrolig vondt og svir i magen hele tiden.  Men bare håpe det blir snart borte.

 

Jeg kommer til å komme med en anmeldese om hvordan Baby foot funker. Dette produkte får du kjøpt på vita og denne uka som har vært har det vært tilbud på det. så har det på nå og ser om det funker. Så kommer tilbake senere om hvordan det funkerte.

 

Design av:


INGVILD AASHEIM hits