Blogg

Blogge kun om film eller noe annet?

Jeg sitter litt og lurer på hva dere som er innom bloggen som leser den er intressert av. Så jeg spør dere. Skal jeg kun blogge kun om film eller har dere andre forslag og?

film forslag

Noen som har et forslag på hvem film jeg skal se og skrive om her? så er det bare og komme med forslag. da blir jeg glad :) Ingen ting er som å gjøre mine lesere glade

Blogg.no deler ut 50 Sexy Grafitti parfymer fra ESCADA!

Lyst og prøve denne Parfymen og få bare krysse fingrene og håpe jeg vinner denne gangen :) Om dere har blogg så kan jo dere meldere dere på også 

escvinn2sg

american pie reunion

Om du er en av de som digger American Pie filmene så burde du få med deg denne.  Jim og gjengen er tilbake for å gå på gjennsyn fest. Og de fleste i kompis gjengen har en kjedelig A4 jobb og har blitt mer modne. Uten om en Stifler. Han vil at de skal feste og gjøre det samme som de gjorde når du gikk på High School. Mens de andre mener de er for gamle til det. Jim er forsatt gift med sin korps jentem, men alt er ikke lykkelig i paradise. De har nemelig ikke hatt sex siden de fikk ungen og dette plager dem begge. Vil dem klare og å¨ha det. Og vil Stifler endre seg? Har Finch kommet over Stifler mamma?

Jeg er en american pie fan og jeg angrer ikke et sekund at jeg fikk se denne. Jeg vant jo billetter gjennom en blogg konkurranse og det er jeg veldig takk nemlig for. Jeg lo mye og elsket bare denne filmen. Mange som også trur at denne ikke blir like bra som de andre. Men tru om igjen. Er like mye dumt og morsomt som skjer her som i de andre.  Full av humor og alvor og filmen forsatt gjennføres bra med ikke for overdreven humor. Så anbefaller alle og se denne

Hole in One

Mange som trur denne er en del av american pie serien, men det er den ikke. Den har skuspiller Steve Talley som spiller i naken mile og beta house som er i American Pie serien. Det som gjorde rart med og se denne filmen er at han prøvde og få den fineste dama i seng hele veien, men han var faktisk hemmelig forelsket i søstra til beste kompisen sin. 

Steve Talley spiller Eric P. Keller som er intressert i golf og vinner en del penger med å vinne over andre som han vedder med. Han har en kompis som peker ut hvem han har virkelig sjans og vinne mot. Men en dag så spiller Eric mot noen doktoer/plastik kirurgier som har vist seg og være dårlig for dem har sett hvordan Eric holder på vinne penger og vil ta igjen. Så dem inngår et veddemål med han. Viser seg dem er bedre enn Eric trudde og dermed taper han veddemålet. Etter 2 dager våkner han med en ikke så hyggelig overraskelse.

Om du syns Steve Talley var en bra skuspiller i American Pie filmene burde du også få med deg denne filmen. Den er full med humor og typisk amerikans high school film med noen som er smarte og dame gale. Den innholder festning og fine damer som gutta skal sjekke opp og score. Så vil du ha litt humor anbefaller jeg at du ser denne :)

 

YES :D

jeg var en av heldig vinner av blogg sin konkurranse om 2 kino billetter til American Pie Reunion. Følte meg så heldig når jeg fant det i posten :D så skal se den fortest mulig så skal jeg skrive mer om den her :D håper dere syns det er helt ok^^ og det er bare og komme meg forslag til hvem film jeg skal skrive om

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Mission Impossible - Ghost Protocol er den fjerde filmen i filmserien basert på mission Impossible. Filmen er fra 2011 med regi av Brad Bird og med Tom Cruise. i hovedrollen som agenten Ethan Hunt. Og for å skjønne filmen så burde man sikkert sett alle filmene. Jeg har kun sett Mission Impossible 1 og 2 så jeg skjønte ikke mye når jeg satte meg ned og så denne. Men om du er fan så kommer du sikkert til og like denne. Den var fylt med Action med en gang den startet og spenningen bare forsetter. Filmen er heller ikke så overdrivende effekter.. Så om du er MI fan så er denne bra :) siden jeg ikke liker filmene så blir det feil av meg og si hva jeg mener. Fordi jeg Skriver om filmen fordi var et ønske fra en som har lest bloggen.

Neden for ser du listen over skuspillere som er i filmen. Og den kopierte jeg i fra Wikipedia. Så om er flere ønsker så bare og si fra.

 

Mission: Impossible 4 - Ghost Protocol Soundtrack Tracklist

Good Christian Bitches (GCB)

Dette er den nye serien som begynner på Tvnorge 18 april. Og jeg tenkte jeg skulle skrive om den før premiere her i norge. 

Serien handler om at Amanda Vaughn (Leslie Bibb) kommer tilbake til sin hjemby etter at hennes ektemann dør i en trafikkulykke med elskerinen sin. Så Amanda er prøver og få en ny start i byen hun kommer i fra. Og i byen så bor forsatt Amandas gamle high school "venninner". Og dem har ikke glemt henne og husker godt hva hun gjorde mot dem på skolen. Og de vil gjøre alt for hevne seg.

Selv om den korte fortellingen kan høres kjedelig så anbefaller jeg alle og se den. Det er mye latter og ironi i serien. Alle er rike og super kristene, men alle har sine mørke sider og prøver så godt de kan og være en god kristen. Jeg syns serien er egelig ganske bra. Selv om alt handler om penger, se bra ut og ta hevn så er det avlike vel mye rettferdighet, godhet og selvrespekt i serien. Serien er også basert på boken som har den samme tittelen som er skrivd av Kim Gatlin. Så jeg syns alle burde få med seg denne :) 

Vinn kinobilletter til American Reunion!

vil veldig gjerne se denne filmen. håper flere er enig med meg der

reunionvinn

Design av:


INGVILD AASHEIM hits