Blogg

ferie og ting som skjer

Det vært et par dagers opphold i bloggen igjen. Men er vel for det jeg hatt mye og gjøre. Nå har jeg endelig ferie fra utdanningen min også. Ellers er jeg hos familien. Men så har jeg også problemer og finne noe og skrive om. Så tenkte at dere kunne komme med forslag. 

 

Hva vil dere lese om?

husk og lik min på facebook. https://www.facebook.com/Lexena89bloggno

Sunn helsesjokolade som truer når noen ikke er enig

Ja du leste tittelen riktig. Drev og surfet litt rundt på forskjellig aviser når jeg kom inn på dagbladet så var det 2 artikkler om Xocai Helsesjokolad

Den ene artikkelen var at dem hadde truet 2 bloggere fordi dem skrev kritisk innlegg om dem i sin profil. Og da tenker jeg: hvor er ytringsfrieheten hend? På toppen gå så langt med og finne alt av informarsjon om vedkommende og legge ut på siden sin. Med fult bilde og opplysninger. Da mener jeg at selskape er uprofosjonelt. Når man er i en bedrift må man tåle litt kritikk. Om en blogger får kritikk for det man skriver så får man også bedskjed om at det får man tåle, Gjelder ikke det meste på nett. Mindre det ikke går over til trusler, mobbing osv. Men at et selskap som skal være seriøse truer folk som blogger om dem fordi dem er kritiske til det dem produserer så burde dem kanskje tenke seg litt om.

Den andre var at dem hadde brukt Hanne Kristin Rohde i en reklame for dem selv. Noe hun ikke hadde godkjent at dem skulle gjøre. Så for meg virker som selskape gjør det dem føler for å markesføre sjokoladen sin og gjøre en stor sak ut av det så dem blir kjent. Og bruke personer uten at dem vet om det selv er bare helt utfattelig og virker bare uprofesjonelt.

Så må jeg ringe selskape for å infomere dem at jeg skrivd om artikkelen som sto på dagbladet da? Eller skal dem saksøke meg uansett? Jeg skriver jo kun hva jeg mener om artikkelen. Og jeg legger heller ikke ut bild av hvem som jobber der. Jeg syns virkelig folk må få skrive sin kritikk. Ingen som anmelder bloggere om dem skriver hva dem syns om i politikken.

 

Så nå får jeg vente spent og se om jeg blir saksøkt og^^

 

Lik siden min på facebook

Om du er en av de som leser bloggen eller er innom. Så kan du like siden min nå på facebook. jeg har laget en egen side der du kan trykke liker også får du med deg alle de nye blogg innleggene i min blogg. Så slipper du og leite gjennom for å finne den :)

 

https://www.facebook.com/Lexena89bloggno der har du linken :) så er det bare og like også invitere venner

 

Dyr i ferien

Er en stund siden jeg har skrivd nå og det er av den enkle grunn at jeg ikke har hatt noe og skrive om. Men her kommer det et lite sint innlegg om folk som har dyr og kvitter seg med dem før ferien. Fordi dem skal på ferie.

 

Helt ærligtalt om du har dyr og det ikke passer i ferie planene dine, hvorfor skaffet du deg det da? Og på toppen om du ikke tar live av det så blir det kastet ut av hjemme sitt bare fordi du skal kose deg i ferien og dra langt. Og når du kommer hjem skaffer du deg en nytt som varer helt til neste ferie. Utrolig logisk du. Eller ikke. Kjenner jeg blir drit forbanna på folk som bare kaster og tar live av dyr som det er en ting som ikke er verdt en drit. Og på toppen så skaffer man seg faen et nytt dyr når ferien er over. Er du helt hjernedød eller noe? Skjønner ikke at det er så mulig jeg. Begynner nesten og miste tro på menneskeheten her fordi at folk kan være så kyniske. Om dyret dit er i veien for deg kanskje du burde tenkt på det før du skaffet deg et? Og ha dyr er et ansvar. F.eks unger. Når du skal på ferie for å "slappe av" tar du live av ungen eller kaster den etter veien eller generelt ut av hjemmet dit? Nei, du skaffer enden barnevakt eller tar med deg dem. SÅ hvorfor er dyr anneledes? Fellesferien er de fleste dyrs og forreninger for dyr verste marerit. Av den enkle grunn at folk driter i og prøve og omplassere dyra og kaster dem heller et eller annet sted. Så om du er en av de som skal ta live av dyre eller bare kaster det ut fordi du skal på ferie, har jeg et par ord til deg: DRIT I Å SKAFF DEG DYR NÅR DU KOMMER IGJEN DU ER FAEN IKKE VERDT DET. Som sagt å ha et dyr er et ansvar akkurat samme ansvaret som å ha barn. Skjerp dere!!!!!!

 

Innlegg fra dyrebeskyttelsen Norge avd Kongsberg:

KRISE IGJENN!

Pgr av ferie og sommer har vi nå fått mange meldinger om katter som er forlatt, katteungekull eller skadete katter.

Vi har nå tilsammen 10 store og små katter, som må inn snarest, og vi har kun to fosterhjem og sende til per skrivende stund.

Kan du være fosterhjem? vet du om noen som kan? Vi har også en kattemor i drammen som trenger fosterhjem snarest. Komenter her eller send melding med navn og nr, eller ring oss på 47243271. DEL GJERNE ♥

Storesøster

Har ikke vært noe spesielt med blogging i dag av den enkle grunn at jeg gått på tå og venta og venta. Og endelig kom Tiril til verden. For de som ikke skjønner det så har jeg blitt store søster. Og er ikke sikkert jeg kommer til å blogge så veldig mye lengre. 

Grunnen til jeg vuderer og gi meg som blogger er for jeg har en del besøkene men ingen som faktisk tar seg tid og legge igjen en komentar. Som sist så hadde jeg spørsmålsrunde der folk kunne bli kjent med meg. Og jeg fikk inn 1 spørsmål. så er ikke sikkert jeg gidder noe spesielt med blogg på en stund.

spørsmålrunde

Dere leser riktig :) tenkte at dere som leser bloggen kunne få bli bedre kjent med meg. så dere kan få lov og spørre meg om det dere vil :D så skyt løs 

Dagen i går

Det var en knall dag :D masse folk og god steming. og ikke minst masse bra musikk :p bildene ble litt store for å legge inn her så om dere vil se bilder og en video så er det bare og se på facern min for å se de. Tok ganske bra i går også. Sto ganske nærme scena og tok Svartepetter i hånda! wuhu liksom :P syns var kult da. Så møtte jeg en barndomsvenn av meg. Det var kos. Har ikke sett hverandre siden vi gikk på ungdomskolen. Vi gikk hele barneskolen i samme klasse. Rart vi kjente hverandre igjen :p hehe. Men som sagt bra dag. Litt sliten i dag så blir bare og slappe av og skrive et innlegg eller to. Så snakkes vi ;P bare og komentere

see ya 

musikkensdag

Da er det ikke lenge før jeg reiser inn til Oslo på musikkensdag :D gleder meg sykt. blitt nesten en tradisjon at jeg og en del venner reiser inn. Skjedd nesten hvert år siden 2008 eller noe. Så anbefaller alle som er glad i musikk og bor i nærheten av oslo og ta turen inn. Er kjempe god steming og beste av alt er musikk over alt :D hehe men vi snakkes senere. Bare og komentere og og spørre om ting. 

see ya.

 

Fredag

I dag har jeg gjort minst mulig lenge jeg har hatt fri. Men i morgen så blir det en tur til byen og hører på music :D hehe er musikkensdag i morgen og det er scener over alt i oslo. Og det er gratis. Men avlike vel er det ikke så ille som da Justin Bieber var her. 

Jentene som ville se JB gjorde alt de kunne. De dreit i om de ødela en annens person bil og sto å kranglet med vaktene osv. Den oppførsel syns jeg er veldig sjokkerene. Tviler det er noen stolte foreldre når dem leser vg om de jentene som sto oppå en bil for å se han. Man burde faktisk tenke lengre enn det nesa rekker. Greit det var mange unge der, men er forsatt ingen unnskylding. Og på toppen en bil til en som er handikapet. Hvor lav kan man synke. Foreldrene som har unger som er JB fan burde virkelig snakke med barna sine hvordan man oppfører seg. 

Ellers har dagen min gått i å vaskeklær, ryddet, koset med dyra mine (chinchilla) og spilt. Gleder meg sinnsyk til morgen. Så blir vel ikke lenge før jeg går og legger meg om jeg får sove :O Men jeg hadde håpet at dere som leser min blogg kunne slenge en komentar igjen her :)

Skal du til oslo i morgen og høre musikk? 

Vinn kinobilletter til Snow White and The Huntsman!

denne filmen ser spennende ut^^ så denne vil jeg se. bare håpe at jeg vinner. Kristinen Stewart er også med i denne filmen. og jeg syns hun er en flink skuspiller

snowkonk

Design av:


INGVILD AASHEIM hits