Blogg

mine 10 siste ukene

For dere som har lest og følgt bloggen min så har dere at jeg fått en unik mulighet til å ta et valg og en livstilendring å fått hjelp til det gjennom NIMI. Disse 10 ukene har endrer mye av tankegangen min og kosthold. For å ikke snakke om trening. Nå liker jeg og trene og syns det er morsomt. Er helt utrolig hvor bra formen min har blitt på 10 uker. Dette oppholde er noe jeg kommer alltid til å huske :D Både det som var bra og dårlig. For selv om det har vært et helvette både fysisk og psykisk så har det absolutt verdt det. Føler som jeg har kommet ut som et nytt menneske. Et menneske som ser bedre på livet og vet verdien i det. OG hvor viktig kostholde og trening er. Hvor bra det er for kroppen.

Vet det er sikkert mange som tenker at jeg må ha vært en idiot som ikke har skjønt dette før. MEN er ikke alltid man innser ting når man burde innse det. At man faktisk trengt hjelp. Men dere skal også vite at jeg tok det valge å faktisk få hjelp til å endre livstill. Jeg trengte et tupp i ræva rett og slett. Å omgås mennesker som har det samme probleme som jeg har. JA, vi er overvektig og spiser sikkert mye feil. Men vi alle tok et valge å endre denne livstillen.Et valg jeg faktisk vil stå ved. Fordi jeg merket hvor bra det er for meg. Så dette er nok noe av det beste jeg har gjort for meg selv!!!

Så folk burde tenke seg igjennom før dem slenger med leppa ang folk som er overvektig. Greit dem har skylden for dem er det. Men betyr ikke at du hjelper dem med å slenge med leppa og tråkke enda mer på dem. Det gjør ikke deg til noe bedre menneske. Det gjør deg nesten til et verre menneske enn overvektig folk. Overvekt er selvskyldt og et problem. Men mange grunner til det har blitt sånn det har blitt. Og kan faktisk hende at vedkommende driver og skal ned i vekt. Men man blir ikke super slank over natta. Det tar tid. Og det som er beste måten å gå ned i vekt. Ikke at man går ned 10 kg i uka fordi man fant et vinduder kur som gjør at kg bare renner av deg. 

Så til slutt må jeg skryte enda mer av meg selv. På gå testen hadde jeg 7.16 når jeg kom. Nå har jeg 4.56 :D Beeb testen hadde jeg 7.32 og nå hadde jeg 10.59 :D:D:D:D så er drit stolt av meg selv noe jeg har stor grunn til :D

 

For You | via Facebook

2 fluer i en smekk.

Tenkte å kjøre 2 ting samtidig her på bloggen nå. For å skape litt liv og kanskje få flere lesere og komentarer enn det jeg har fått den siste tiden. Nå har jeg også vært lite aktiv av den grunnen at jeg er på et trenings opphold.

Leserens tema: Denne konkurransen er 2 delt. Der dere komenter hvilket tema dere syns jeg burde skrive om. Så velger jeg ut 3 temar. Så må dere velge ut i fra de 3 temane. Så det tema som har fått mest stemmer vinner konkurranser. Så skriver om dette tema og legger også ut hvem som ga meg dette Tema. Og muligens skriver litt om bloggen til vedkommende.

 

Spørsmålsrunde: Siden jeg er på et livstilendrings program så er det sikkert mange av dere som lurer på ang det eller noe om meg. Så da er det bare å fyre løs med spørsmål. Jeg svarer på alle.

 

Summer ♥ | via Tumblr

dagens trening :D

Jeg må skryte litt av meg selv i dag. Jeg sto opp halv 9 for å spise frokost som er vanelig her på NIMI. Så hadde jeg bestemt jeg skulle trene styrke i dag klokken 10.00 noe jeg gjorde. Men det er ikke bare at jeg faktisk gjennomførte det. Men jeg økte på hver aperat som jeg trente på :D jeg tok til og med 130 kg i beinpress. Det er det jeg veide på 2 uker siden. Så vet dere det.. Og føltes ganske deilig selv om armene mine skjalv litt. Men nå har jeg gjennomført det og kan nyte dagen med god samvittighet.

Skal til og med skeie ut med en is og brus etterpå :D Nå fortjener det jeg det syns jeg :p hehe Føler virkelig at livet har begynt og smile litt til meg. Jeg er i fysisk bedre form, jeg går ned i vekt og at jeg føler megbedre psykisk. Klart mine psykiske problemer kommer alltid til å være der. Men takket være NIMI så har jeg begynt å tenke anneledes og fått det sparke i ræva jeg trengte for å skjønne hva som var best for meg. På toppen så har jeg familie og venner der hjemme som støtter meg virkelig i dette valget :)

Er det noe dere lurer på om oppholde mitt her på NIMI så kan dere bare spørre meg :)

 

Sashka M | via Tumblr

vekttap og diet

Dette er noe jeg gått å tenkt på siden jeg kom til NIMI. For den største frykten min har vært å falle tilbake der jeg var og gå opp dobbelte av det jeg har gått ned nå. Selv om jeg er på en endring i livet mitt så har jeg et stort håp om å gjennomføre det og komme meg dit jeg vil. I begynnelsen syns jeg at kg raste for sakte fordi jeg er en rastløs person og vil ting skal skje fort og være ferdig med det. Men har skjønt at ting skal ta tid. Og alt handler om å faktisk ha struktur på seg selv og planlegge. Jeg må si at oppholde mitt på NIMI har virkelig lært meg å tenke anneledes og gjort at jeg virkelig fått mål i livet mitt.  Det er kun 9 dager igjen av hovedoppholde mitt å nå kjenner jeg at jeg virkelig er klar for å reise hjem. Jeg gleder meg til å prøve dette hjemme også. Men er også forbrett på at jeg kan gå på mange smeller, men at jeg reiser meg igjen og gir meg ikke. Nå vil jeg virkelig gå gjennom blod, svette og tårer for å få utført noe jeg virkelig vil. Men på denne veien trenger jeg støtte spillere. Å jeg vet jeg allerede har noen. Jeg skal greie det selv. Men noen ganger så trenger man folk som backer en så man kan forsette.

Det som irriterer meg egelig mest er mange har spurt hvordan vindunder diet jeg bruker som går så fort ned i vekt. Mange er så oppdatt av dieter for å komme i den rette formen osv. Men hvorfor ikke bare endre livstilen sin? Det betyr ikke at man skal slutte å drikke brus eller spise goderi. Betyr bare at du kan gjøre det 1 gang i uka. Å spise helt normalt ellers med mat. Faktisk når du spiser 6 ganger om dagen der 3 av måltidene består av frukt så har man ikke lyst på godis en gang. Men man vet man kan glede seg til Lørdagen for da kan du spise litt. Greit jeg har gått ned 16 kg på 8 uker. Men det er fordi jeg trener 2-3 ganger om dagene og spiser 6 måltider. Der 3 stk er mellom måltider og 3 hovedmåltider. Så spiser jeg goderi i helgene.Så dette er ikke noe diet det er en livsendring som jeg har fått hjelp til å endre på.

Men skjønner at mange ikke får den hjelpen man får her på NIMI og at det er kun det som skal til få å gå ned i vekt. Men her handler det også om å endre hele tankegangen din. Det er faktisk mer økonimisk å spise riktig mengde mat. Pluss om man planlegger så vet man hva man skal ha. Og et annet tips. Ikke gå på butikken sulten. Da kan man lettere følge det mat innkjøpe man har satt seg.

 

Hit "HEART" if you're STRONG!!! | via Facebook

minner som alltid kommer til å leve i hjerte mitt

Våknet i ganske godt humør i dag og med ny og frisk motivasjon som jeg virkelig trengte. Kjenner på kroppen nå at jeg virkelig har kjørt den hard de 7 ukene som har godt. Men det har absolutt vært verdt det. Vet også at Geir hadde vært drit stolt av meg. Å jeg har han alltid med i hjerte mitt <3

Ellers er frokosten alt inntatt og snart er det mellom måltid som står for tur. Har drivd å hørt musikk og sett på noen videor fra gamle leiligheten min i Eidsvoll. Trur den tiden jeg bodde der var både noe av det beste og verste tiden min. Men jeg ville ikke vært for uten. Når jeg sitter å tenker tilbake på den tiden skulle jeg ønske jeg kunne oppleve alt på nytt igjen. Hatt Geir med meg og resten av gjengen. Men siden det ikke er mulig kommer jeg nok til å leve på minnene fra den tiden. De får meg til å smile å gråte om hverandre. Er rart at minner som dette virkelig brenner seg fast. Men er kanskje ikke rart. Vi var en gjeng som gikk gjennom ild og vann for hverandre å viste hvor vi hadde hverandre. Å om noen av dere som var i livet mitt da leser dette håper jeg dere tenker tilbake hvor bra vi hadde det. Hvor lykkelig vi faktisk var. Hvor mye vi betydde for hverandre. Vi burde holdt sammen enda mer etter at Geir gikk bort. Men det regner jeg med dere vet.

Selv om det var mye fucka ting som skjedde da så var det verdt det. Det høres rart å skrive og si det. For mange som vet hva jeg snakker om mener sikkert at ting burde vært anneledes. Men jeg føler ikke de burde være det i denne tiden. Tenk på minnene vi skapte. Å hva vi oppnådde i løpe av den tiden. Hvor trygge vi var på hverandre. Så folka vi burde ta en dag der vi samles snakker om det og faktisk hedrer Geir for alle minnene han lagde med oss <3

 

Large

grupper på facebook

leste nettopp på nettavisen at en hemmelig jentegruppe har blir svært populær på facebook. Noe som er kjempe fint. Men igjen så sitter jeg og vuderer å starte min egen gruppe for bloggere. der man kan spørre og få tips om hva man kan skrive, hva man vil lese om på en blogg osv. Men da kommer spørsmålet igjen. Er dette noe? Eller er det noe annet som kunne vært intressan å ha en gruppe om?

 

Kan ikke dere gi tilbake melding til meg her eller på facebook siden min for bloggen?

 

Large

just do itDesign av:


INGVILD AASHEIM hits