Blogg

Dag for dag

Man merker på kroppen at man er sliten. Alt man vil er egelig bare begynne og leve normalt. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg. Hører stemmen din i hode, hører latteren og ser for meg smilet dit. Aldri trudd jeg kunne savne en person så mye som jeg savner deg Geir. Skulle ønske du forsatt var i blandt oss. At jeg bare kunne ta tlf og ringe deg. Høre stemmen din og høre at alt er bra. Fortelle hvordan jeg hadde følt om du ble borte. Men det går ikke lengre. For du er jo ikke blandt oss noe mer. Aldri følt at hjerte mitt har vært så tomt som det er nå. Jeg prøver å få dagene til å gå og gjøre noe stadivekk for å slippe og sitte og tenke på deg hele tiden. Men hver natt så kommer fakta fram og jeg begynner og gråte og kjenner savne er sterkere enn noen siden. Du var jo min lillebror. Selv om vi ikke hadde samme blod som følte jeg vi hadde samme sjel. Vi forsto hverandre. Du skjønte probleme mitt. Du skjønte hva jeg sleit med. Selv om du sleit selv, så hjalp du meg altid. Du kunne bare sitte og snakke med meg. Og noen ganger kunne du si ord som var ordenlig gode og høre akkurat da. Du kom med masse gode råd. Du hadde så mye foran deg. Avlike vel ende livet dit. Bare 20 år ble du. Du skulle blitt 21 på mandag den 30.07.12 og trur vi fleste hadde ville feiret bursdagen din med deg. Og hatt en kjempe fest. Men sånn gikk det ikke. Jeg skjønner ingenting snart. Hvorfor er det de beste som dør? som mange har sagt. Du hadde ikke mye vondt i deg og ville alle som var rundt deg bare godt. Men på mandag skal vi alle som brydde oss om deg gå i kirken og tenne et lys for deg. Og du skal vite at d er i alle sin tanker. Jeg går og tenker på deg så og si nesten hele tiden. Og savner min lille håpløse lillebror som avlike vel var smart og viste hvordan han skulle trøste sine venner.  Jeg vet at du elsket venne dine som faktisk brydde seg om deg. Men håper du har fått fred og har det bedre nå. Jeg savner deg sinnsykt <3 og skulle ønske jeg kunne ha deg her litt til.

 

Trist og atter trist

Greit er kun gått 1 dag siden jeg fikk vite at en utrolig god venn ble borte. Men føles forsatt ut som at tårene aldri skal stoppe. Jeg kan sitte og le i et øyeblikk og gråte i et annet. Alt føles så uvirkelig. Noen ganger trur jeg det ikke er sant til jeg innser at det er sant. Jeg skulle ønske man kunne slippe denne følelsene. For den er så fryktelig vond. Man vet egelig ikke hva man skal si. Familien som sitter igjen som har mistet en sønn, en bror og bestevenn har sikkert de samme tankene. Skulle ønske vi alle kunne få se deg en gang til og fortelle deg hvor glad vi er i deg. Hvor mye vi bryr oss om deg. Ikke minst hvor vi savner deg og tenker på deg. Lenge siden jeg faktisk har gråti meg i søvn som jeg gjorde i natt. Alt jeg vil er å ringe deg og fortelle hvor mye du betyr. Men som sagt det finnes ikke tlf der du er.  Håper du sitter på en sky og ser hvor mye vi savner deg og hvor mye vi ønsker at dette ikke skjedde deg. Husk at vi altid kommer til å elske deg <3 Du betydde enormt mye for oss alle <3 Og jeg kommer aldri til å glemme stemmen din, latteren din og det sinsykt varme smile dit <3

Tøff dag

I dag har det egelig vært en utrolig tøff, trist og tung dag. Jeg fikk vite en god venn av meg som var som en lillebror døde i natt. Og dette er fryktelig trist. For han var den kompisen som kunne bare ringe og høre om alt var bra. Han kom med gode råd. Og var snill mot alle. Han brydde seg virkelig om venna sine. Og alle viste at vi kunne komme til han og snakke. Så når vi alle fikk vite denne bedskjeden så ble det utrolig trist dag for oss. Mange av oss har grått mye. Og sikkert mange som tenker at dette er en dårlig spøk. For man vil ikke innse at en god person nettopp har død i fra oss. Og selvfølgelig kommer mange med nysgjerrig spørsmål for å vite hva som har skjedd. Og til og med folk som eier så lite respekt at de mener det er ingenting og være trist over for han gjorde det til selv. Men alt i alt så har noen mistet en bror, en sønn og en bestevenn. Og ikke minst alle har mistet en veldig god venn. Vi kommer altid til å savne deg Geir. Kommer til å savne smile, latteren din og stemmen din. kommer til å savne og se deg og ikke bare kunne ringe til deg. Håper du er på et bedre sted. Og at du endelig har fått fred. Glad i deg <3

Bilde: Håper du har det bedre nå <3 kommer altid til å savne deg

Psykisk helse

Vært store oppslag i vg om disse. Men avlike vel overkjører kommunen de som trenger hjelp. kjenner meg lettere frustrert nå. Av den enkle grunn at jeg søkte om psykisk hjelp og legen min sende henvisning. Og det kommunen bestemmer er at jeg skal på kurs for å lære hvordan jeg takler deprisjonen. Enda legen min skrev at jeg ikke skulle i gruppeterapi. Men neida kommunen skal ha meg på kurs for dem skal vuderer om jeg egelig trenger den hjelpen legen min sier jeg trenger og som jeg har fått før. Jeg kjenner jeg bare blir sint frustrert og bare gir opp alt som har med psykisk helse og gjøre. Er virkelig kommunen så mongolide at dem virkelig skal sende folk på kurs? Sikkert greit for de som vil det. Men eneste jeg vil ha er en fagperson og snakke om tanker og ting jeg har i hode. Ikke en helt fuckings gruppe med masse ukjente folk.

Vet jeg virker veldig urimelig nok. Men jeg og legen min ble enig om at jeg skulle prøve psykolog igjen. Fordi jeg faktisk har veldig mye som gjør at jeg er frustrert, sliten og trenger og lufte. Så enig med de som sier at psykisk helse er på bånn her i lande. Dem burde seriøst ta seg i nakken og skjerpe seg.

Krekar

Jeg har ikke lest absolutt alt om Mullah Krekar, men jeg har lest nok til å irritere meg over mannen.  Han er nekta oppholde i mange andre land og Norge tar i mot han med åpne armer. Og enda så tillater han seg og rett og slett tråkke på oss og gjøre narr av oss. Fyren har truet politikkerene våres. Han har sagt det er greit og drepe nordmenn. Han tråkker ikke bare på oss nordmenn, men han gjør at muslimer rett og slettt blir forhåndsdømt. Han gjør at mange nordmenn trur at alle muslimer er som han. Noe de faktisk ikke er. Greit det finnes de ekstrem muslimene som Krekar, men det finnes vel ekstrem kristne og ekstrem nazister her i Norge og? 

Krekar trur han kan gjøre som han vil i Norge fordi vi altid "vender det andre kinne til" Så han kan si og gjøre som han vil. Men nå sitter han i fengsel. Noe som er veldig bra. For hvorfor skal denne mannen komme hit i lande og tru han er konge? Og hans religion er ene hersker. Og han gjør at de muslimene som prøver og tilpasse seg samfunnet får enda mer problemer. Hvorfor skal denne mannen få være i vårt lande og trur han kan gjøre som han vil? Hvorfor skal vi akseptere dette. Vi gir alle en ny sjanse til og starte et liv. Men er det dermed sagt at både vi nordmenn og muslimer skal tollere det denne mannen driver med? Når skal nok være nok?

Og for å ikke snakke om hans advokat Brynjar Meling. Virker som fyren gjør seg enig med Krekar for å skape reaksjon og få pr. Han virker bare helt fjern. 

1 ukes ferie

Grunnen til jeg ikke har blogget er fordi jeg har vært på ferie på vestlande 1 uke. Så lot bloggingen være når jeg var der. Jeg var på et sted som heter Bømlo. Og syns stede i seg selv er veldig fint. Dagene gikk ganske fort når vi var der. Vi var veldig mye ute og gjorde masse ting. Var til og med i Haugesund en tur og hilste på ene valpen stemoren min har hatt. Han hadde det kjempe fint sammen med faren og resten av flokken der :) 

Føler det er ganske digg og ha ferie nå. Jeg begynner jo på utdanningen igjen den 2 august. Så har hele juli fri. Noe jeg følte ble godt og trengte. Så nå om dagen koser jeg meg hjemme hos pappa på Finnskogen. For de som ikke vet det så er Finnskogen en stor svær skog som går rundt hele Solør og over til sverige. Er kjempe herlig her. Stille og fredelig. 

Og her hjelper jeg pappa og stemoren min med småsøskene mine. Jeg har 2 småsøsken. Hu minste er litt over 1 mnd gammel og hu andre fyller 2 år i august. 2 herlig unger begge to. Og nå som jeg har ferie så har jeg skjemt bort hu på snart 2 år litt. Hu har fått masse leker :p hehe. Så er det litt kos og få være med de små litt nå og.

Her har du et lite bilde fra finnskogen

Her er et lite bilde fra bømlo :)

Ikke jeg som har tatt noen av bildene. funnet de på google. og husk og lik siden min på facebook :) https://www.facebook.com/Lexena89bloggno

Da man aldri føler seg bra nok

Mange har sikkert hatt den følelsen at de ikke er bra nok for noen. Og den følelsen er helt forjævelig. For å si det mildt. Grunnen til jeg skriver dette er fordi jeg kjenner meg igjen og lest enn del bloggere som skriver om sine følelser og ender med at dem får mange drit komentarer tilbake. Dette syns jeg er helt forfærdelig. Når et menneske ligger nede så står du ikke tråkker på det eller sparker det. Om man tenker seg litt om så burde man rett og slett hjelpe dette menneske opp. Prøve og få frem det posetive i det isteden for. Men virker som at veldig mange lever av og slenge drit om folk. Og jeg vet alle slenger drit en gang i blandt om personer. Til og med jeg gjør det. Men er ikke dermed sagt at jeg skal passe på å gjøre det om personen har en dårlig dag eller er depressiv. Så jeg syns rett og slett folk burde tenke seg litt mer om hva dem sier til andre. Ord kan faktisk skade mer enn fysisk vold kan. De psykiske sårene er mye verre og trenger mer tid for å bli bra enn det fysiske gjør.  Og det syns jeg mange burde tenke på. Hvordan ville du følt det om noen kom og slang drit om deg når du ikke følte deg helt bra?

Så er det også en evig kamp om å se bra ut og passe inn i de og de klærene. Det er følelse jeg har sittet med mange ganger. Og mange kommer med at det er bare og gjøre noe med det. Ja, det kan være så enkelt, men man burde også få en støtte. Det er en veldig psykisk påkjenning også med at man skal gjøre noe med seg selv. Det er ikke bare bare. Sånn samfunnet er i dag er alt fokuse på å se bra ut og ha en bra kropp. Når jenter helt ned til 10 års alderen begynner med "slanke" seg så syns jeg det blir ille. Er det ingen som tenker at en person er bra nok som den er? Eller må den person forandre seg for å føle at den er bra nok for andre? 

Så når dere leser dette innlegge så håper jeg dere tenker dere om før dere komenterer. Tenk på hva du sier og hvordan du sier det. Før du sier det. Kommunikasjon kan gjøres på mange forskjellig måter. Og man kan faktisk si ting på en bedre måte uten og måtte bare si det første som faller deg inn. Ta f.eks du har ei venninne som ikke er fornøyd med utseende sitt og klager på at hun aldri ser bra ut. Isteden for å si sånn: ta på mer sminke og kle deg anneledes. Det kan nemelig tolkes at du syns hun er stygg og har en helt forferdelig kles stil. Men du kan si sånn: Nei, jeg syns da ikke det. For meg er en god venninne som har dine sjarmerene sider. Men om du har lyst kan VI  gå og fikse neglene osv. Så tenk hvordan du sier ting før du sier det.

Design av:


INGVILD AASHEIM hits