Blogg

happy happy

Føler virkelig at livet smiler til meg om dagen. Jeg satt meg små langsiktige planer. Og noen av dem kan allerede skje i september. Det er ang at jeg skal flytte fra lille Flisa til Halden :D Gleder meg virkelig til det. Har snakket lenge om at jeg vil flytte til et nytt sted og begynne på nytt. Og nå kan jeg endelig gjøre det :D Jeg føler meg overlykkelig. Men er litt trist samtidig. Jeg har bestevenninnen min og familien min på Flisa. Blir tung og reise i fra dem. Men dem har jo mulighet og komme å besøke meg. Derfor jeg også prøver og skaffe leilighet med 2 soverom så jeg kan bruke det ene til gjesterom. Men ohhh føler meg så lykkelig. Føler at dette er riktig. At jeg gjør det for meg. For at jeg skal få det bra og nyte live. Noe jeg har gjort siden jeg kom til Halden. Greit, man har gjerne sånn på nye steder. Men hvorfor ikke bare ta sjansen og satse på at dette stede for meg. Stede jeg føler meg hjemme. Jeg har tro på at denne gangen har fått en ny vinkel i livet mitt og jeg kan gjøre det bra for meg selv. Gjennomføre flere av mine mål. Og jeg er så heldig at jeg har personer som støtter meg i valget jeg har tatt. Noe jeg virkelig setter pris på. Takk for dere er med meg og deler gleden min <3

 

If You Never Try You Never Know

Takk <3

I går brukte jeg et innlegg for å takke mobbere og folk som har kun kritisert meg. I dag skal jeg bruke et innlegg og takke de som har vært der for meg og hatt tro på meg hele veien. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har ikke mange venner. Men de jeg har er helt fantastiske. Dem har virkelig vært der for meg oppmuntrert meg hele veien. Til og med tiden når jeg var på nimi så ringte dem, sendte meldinger eller snakket med meg på fb og spurte og gravde om hvordan ting gikk. Det setter jeg virkelig pris på. Dem vet også at dem kan stole på meg og at jeg er der for dem når dem trenger det. Dette kalles ekte vennskap. Man må ikke ha 100 venner for å ha nok venner. For min del holder det med de 5 som jeg har som jeg annser som mine nære. Jeg har sikkert 150 stk på fb, men det er mer bedkjente. De 5 som jeg tenker på mine nærmeste vet det veldig godt selv. Og uten dem hadde jeg ikke vært den jeg er i dag. Dem har lært meg mye. Utrolig glad i dere <3

Så til den fantastiske familien min. Som har støttet meg i godt og vondt. På mine bra og dårlig dager. At dere holdt ut med meg setter jeg virkelig pris på. Dere har gitt med råd, veiledning og tips på hvordan jeg kan gjøre ting. Dere har gitt meg tilliten til å klare og ta mine egene valg. Dere har vært der når jeg har trengt det sammen med venna mine. Dere har også akseptert mine venner. Når jeg hatt en utrolig dårlig dag har dere vært med på å oppmuntre meg. Dere har stått der uansett. Virkelig gått gjennom ild og vann for meg. Tusen takk <3

Så til de ansatte på nimi. Dere hatt mange kull der. Så dere vet hva dere snakker om. Dere vet hva vi gjennomgår. Men avlike vel møter dere oss med et smil, motivasjon og energi som gjør oss gira. Dere lært oss masse. Dere følger oss og tar vare på oss til og med uten om NIMI. Takk for at dere lyttet til meg, sjekket meg og ville mitt beste. Og at dere presset når det trengtes. Takk

Så til de jeg har vært sammen med på NIMI. Takk for at dere er dere. Og at jeg har vært så heldig og bli kjent med dere. Dere er kjempe fantastiske alle mann. Dere alle har noe godt inni dere. Jeg er kjempe glad for jeg møtte dere og har vi har kontakt uten om NIMI. Så ses vi snart igjen. Takk <3

Så vil jeg takke mine lesere for dere følger bloggen min, leser den og deler den. Tusen takk <3

Fra nå av kommer det til å bli litt kaos fordi jeg skal flytte og fikse masse ting. Jeg har bestemt meg for flytte til et nytt sted og få en ny start på mitt nye liv og livstilendring.

Timeline Photos | Facebook

Takk til mobberene og folk som ikke hadde tro

Dette innlegge går til menneskene som har mobbet meg, slengt drit til meg og ikke hatt tro på at jeg skal klare det. Meste av mitt liv har jeg fått høre at jeg er feit, stygg og må spise mindre. Jeg har aldri vært bra nok. Noen ganger når det kommer til gutter så har jeg heller ikke vært fin nok til at dem kan vise at dem er sammen med meg i offentlig. Og hver gang har jeg blitt såret fordi jeg aldri vært perfekt nok. Men ingen blir perfekt. Alle er som de er. Dere har virkelig gjort at jeg virkelig kan gjøre den endringen jeg vil. Dere har gitt meg noe å kjempe for. Dere har motivert meg til å forsette jobben når jeg ser at jeg faktisk kan få det til bare jeg har noen som tror på meg!!!!

Dette er nok mange som kjenner seg igjen i. Og mange har en dagelig kamp med seg selv og omverden. Og man hører det er bare å gjøre ditten og datten så blir du så fin osv. Ja, du kan trene, spise sundt og være aktiv. Men det handler også om at man trenger et spark i ræva og noen som presser deg til å klare det. Jeg har vært så heldig at jeg vært på et livstil endringsprogram og fått den hjelpen jeg virkelig trenger.  Og det har vært mye svette og tårer for å klare det jeg har klart. Selv om jeg er langt i fra målet mitt så er jeg på god vei. Og jeg bruker den tiden jeg trenger for å nå det. Og jeg ser at jeg får det til og at det går min vei så blir jeg enda mer motivert.

 

Her ser dere resultate. Til og med den usminka sannheten

 

 

 

dagene som har gått

Jeg har ikke hatt tid de siste dagene og blogge. Mye som har skjedd faktisk. Tilværelsen min i det normale livet er uvant. Jeg følger så godt jeg kan opplegge der i fra og syns det funker. Ellers så er jeg i Halden. Vært her nå noen uker. Utrolig herlig og fin by. Menneskene jeg har møtt her er veldig koslig også :D Trur dette blir en sikkelig minnerik sommer med masse minner og humor. Har også funnet ut at jeg kommer til å flytte til denne fine byen. Av den grunn at det er like billig og bo her og større sjanse og få en jobb. Så hvorfor ikke. Jeg kjenner at jeg er klar for å flytte på meg og få meg ordenlig jobb nå. Og muligens studere videre. Nå som jeg har familie her og begynt å få venner så ser jeg ingen hindringer og prøve det. Har også begynt og tenke på hvor jeg føler meg hjemme. Jeg har følt meg ganske rotløs hvor enn jeg har bodd.

Selv om det var en rimelig trist dag i går siden var 1 år siden beste kompisen min døde i går. Så hadde jeg en fantastisk familie som var der og en veldig god venn noe jeg er kjempe glad for. Tusen takk for dere var der for meg. Dere gjorde at dagen min ble fin avlike vel og gjorde at jeg kunne snakke om det jeg følte og tenkte.

Som sagt har jeg møtt et par mennesker her. Og var på fest forrige lørdag her. Det var drit morsomt. Alle hadde det kjempe koslig og alle snakket sammen. Lenge siden jeg har vært på en så bra fest :D håper det blir flere sånne. Og føles som jeg endelig lever på nytt. Jeg føler meg endelig levende igjen. Ikke bare at jeg fått en ny livstil, men har møtt så mange mennesker som virkelig aksepterer meg for den jeg er noe som er helt fantastisk. Har ikke følt sånn på sommeren siden jeg og beste kompisen min bodde sammen og hadde masse fester. Det føles helt fantastisk.

Ellers så har jeg begynt en gruppe på fb ang kosthold og råd ang det. Her er adr: https://www.facebook.com/groups/551866578183845/ så er det bare å melde dere inn :D og spør i vei. Spre det gjerne videre. Hadde også vært kjempe fint om dere også delte bloggen min videre og komenterte den når dere leser. Jeg leser gjerne deres og komenterer tilbake. Vil veldig gjerne ha flere lesere og komentarer. Og lover at om flere komenterer her skal jeg bli flinkere til å komentere og dele bloggen deres.

 

this summer will change our lives by Bill - LoveThisPic

vil du ha en sundere livstil uten å gå klipp av det som er godt i livet?

Det er faktisk helt mulig. Uten man må trene vette av seg for å "forbrenne" vekk det man spist. Selvfølgelig må du trene for å forbrenne noe uansett. Det er bare noen små justeringer som skal til for å få det til. jeg har også laget en side på fb som sunne tips og råd. Søk den opp. Ellers får du link: https://www.facebook.com/groups/551866578183845/ så da er det bare melde seg inn og spørre eller får enkle små tips. Der får du til og med tips hvordan du kan bytte ut noen av godise i bursdag med frukt uten at barna tenker noe over. Så lenge man gjør maten morsom så spiser de fleste barn det.

Men tilbake til det jeg begynte og skrive at man akn faktisk nyte live uten å være for usunn og trene vette av seg. Uansett må man være i bevegelse så kroppen kan forbrenne noe som helst uten at man legger på seg. Men det som er fint med å være sunn er at man kan unne seg litt ekstra noen ganger. Men det er også veldig mye godt som er sundt også. Man kan gå innom sunnkost og man finner goderi der som er sunnere enn det som er i butikken. Greit man må kanskje betale litt ekstra men hvorfor ikke. Å ha en sunn livstil betyr ikke at man må si hade til alt som heter sjokolade, is, potetgull og brus. Men kan f.eks ha 1 dag i uken man kan kose seg ekstra med mat og godis som man kan glede seg til når man jobber, trener og spiser sundt ellers de andre dagene. Det er også lov å gå på en smell. jeg har gjort det mange ganger. Men jeg stabler meg på beina igjen og forsetter der jeg slapp. Men jeg nyter forsatt live. F.eks nå om sommer så unner jeg meg 1 is på en varm dag uten at jeg tenker stort på det. Av den enkle grunn at man skal nyte live og så lenge det ikke blir vane at man spiser det hverdag så gjør det ikke noe om man unner seg litt ekstra.

Men til høytider som julaften, påskaften og 17 mai så spiser jeg som jeg vil. Av den enkle grunn er ting som er 1 gang i året. Og om jeg spiser ekstra da så har ikke det mye å si siden jeg har et sundt og normalt kosthold de andre dagene som ikke er de høytidene. Så hovedfokuse mitt er at jeg har en bra og sunn livstil uten at jeg mistrives. Jeg trener og er mer i rørelse enn jeg har vært ført. Selv om jeg er overvektig enda så har jeg en bra livstil. Og det er hovedfokuset mitt. Om man skal ned i vekt så må man bruke tiden og ikke haste seg av sted med en eller annen super diet som kan gjøre at du mister x antall kg på så og så mange uker. Det er som sagt gjør små justeringer som kan gjøre en stor forskjell. F.eks spis masse frukt og grønt som mellom måltider så har kroppen påfyll hele veien. Og ikke la det gå mer enn 3-4 timer mellom hvert måltid :)


Håper dette kom til nytte for noen av dere. Er det noe dere lurer på kan dere komentere og melde dere inn i gruppen min på fb og spørre i vei.

Healthy
| via Tumblr

slanke diet, slanke piller og effekt måte å fjerne mage fette

Dette er noen av tittelene som florerer rundt på fb og andre nettsteder. Her går det inn på at "skeptiske" personer som ikke trodde noe på at dette funka har testet produkte og det har SÅÅÅÅ bra effekt og er verdt og prøve. Men om man går gjennom "anbefallingen" ser man at de er ganske like på hvor effektive de dem er. Men avlike vel går folk på å kjøper dette for å fjerne de lille ekstra mange har og andre i håp om å gå ned alle kg dem har gått opp gjennom flere år med overspising og små spising. Full håp om at dem skal få vekten og formen samfunne vil ha dem i og som er "pent" og for å ikke glemme det viktigste det å føle seg bra med seg selv. Så er det jo så enkelt gjør bare ditten og datten så skal kg bare rase av deg. Og man blir så forbauset over hvor bra det virker osv osv. Ærlig talt -.-

Selv har jeg vært heldig å vært på en 10 ukers opphold på NIMI der man lærer hvordan man lærer livs stillendring. Der lærer man alt fra trening til kosthold. Og fått masse informasjon hvordan man kan ha en sund og bra livstil. Er sikkert derfor jeg har begynt å legge merke til sånne tittler som florerer på fb. Og jeg kjenner jeg blir små irritert at folk velger hele veien de "enkle" løsningene for å få vekk et par kg også går de tilbake til den vanelig spise mønstere når de kg er fjernet. Hvorfor ikke bare ha et sundt og bra kosthold resten av livet? Nei, det er ikke enkelt og det er ikke sikkert alle får det til. Jeg har full forståelse for den for jeg har vært der selv. Men hvorfor velge løsninger som kanskje ikke her 100% bra for kroppen din? Hvorfor ikke bare ta å trene et par dager i uken og spise goderi 1 gang i uken? Jeg trodde heller ikke var mulig å ikke spise goderi i ukene og kun gjøre det 1 dag i uka. Men er fult mulig spesielt om man spiser 6 ganger om dagen. Der 3 måltider består av frukt eller yoghurt.

Hvorfor jeg sier dette hjelper er fordi jeg merker selv at jeg har ikke lyst på goderi når jeg spiser mine 6 måltider. Jeg anbefaller også å spise før man går på butikken. For da kjøper man ikke alt drit som man egelig ikke trenger fordi man er sulten. Og det lureste av alt er å planlegge middag for 1 hel uke om gangen. Da sparer du masse penger. Er masse sånne små triks man kan gjøre for å ha en bra livstill. Og det smarteste av alt ikke ha sjokolade, potetgull og brus tilgjengelig. For om man ikke har det hjemme så blir man ikke frista av det som ligger i skape og bare venter på deg. Som man gjerne vil tru.

Etter jeg var på NIMI så nyter jeg lørdagene mine fult ut. Jeg overspiser ikke goderi. Og jeg syns det smaker mye bedre. Jeg har vært kjempe heldig som har fått den muligheten til å lære meg en ny måte å leve på og masse nye triks som gjør at jeg velger de riktige tingene. Det er kun 2 uker siden jeg ble ferdig med grunnoppholde mitt. Men jeg syns det går ganske greit. Jeg føler måltid mønstrene. MEN på varme dager så unner jeg meg 1 IS! her snakker vi ikke 1 skål full av is eller noe. Kun 1 enkel ispinne. Dette skjer ikke hver dag. Fordi man har endret livstill så har man lov til å leve. Men man må rett og slett begrense seg. Man kan også drikke brus. Men drikk heller light brus. Og bruk light produkter. Spist grov brød. Og om man er veldig glad i stekt mat så steikt det i stekeovnen eller grill det. Dette er små ting man kan gjøre for å få et sunnere alternativ til en sunnere livstil.

Er det flere tips du vil ha så kan du bare kommentere så kan jeg prøve å hjelpe deg litt på vei. Jeg sitter med en del informasjon etter mitt livstill endrings opphold.

 

be you | via Tumblr

 

Design av:


INGVILD AASHEIM hits