Blogg

prøvde med spørsmålsrunde

jeg prøvde før i dag med en spørsmålsrunde. Men var ingen som kom med spørsmål. og da er det vanskelig og svare på noen også. Ser veldig mange er innom og leser bloggen min også. Er veldig koslig og se det. Men hadde vært enda kosligere om det faktisk kom noen komentarer eller spørsmål.

 

Eller er bloggen min så kjedelig at ingen gidder og kommentere?

 

 

spørsmålsrunde

Skyt i vei om alt dere lurer på :)

 

Forskjell

Som de som har lest bloggen min før har fått med seg så har jeg endra kosthold og gått ned i vekt. Hittil har jeg gått ned 32 kg. Tenkte og legge ut noen bilder så dere kan se.

 Bilder i fra sommeren 2012


Bilder fra sommeren 2014


Hva syns dere?

bilder fra allsang#allsang #Halden #selfi

Vital Greens

klar :)

Da har jeg dusjet og sminket meg å gjort meg klar til #allsang på grensen :) kommer sikkert innom bloggen i kveld og legger ut flere bilder i fra det :)

 


Vital Greens

Allsang på grensen.

I dag er det  #allsang på grensen i byen. Som vanlig hadde radio #prime en konkurranse der premien var allsang på grensen billetter. Og jeg var så heldig og vinne :D Så gleder meg sikkelig. Syns det er kjempe koslig og som vanelig er vi heldig med været :D

Hvem ville du tatt med om du hadde vunnet?

 
Vital Greens
Vital Greens

God morgen :)

God morgen kjære lesere.

I går så var jeg og kjøpte meg garderobeskap endelig får jeg et sted og legge klæra mine i. Så etter jeg hadde kjøpt det gikk jeg ut og møte noen venner og snakket med de. Ble også med ei venninne rundt på sentere fordi hun skulle shoppe litt. Så fant ut ut at hu ville ha kaffe maskin så vi gikk inn på elkjøp fordi dem hadde tilbud på noen kaffe maskiner. Og jeg fortalte hu fordeler og ulemper med #tassimo og #dolce gusto. Så hu ende med og kjøpe dolce gusto og trur ikke angrer. Jeg elsker min dolce gusto maskin. Spesielt i varmen vi har nå. Fordi dem har også is kaffe. Pleier å lage det også har jeg noen isbiter oppi.

 

Hvem #kaffemaskin syns dere er bra?

 


Mine favoritt parfymer

Som mange andre jenter så har jeg #parfymer jeg er ekstra glad i.

 


#Katy perry-Killer queen

#Britney Spears- fantacy

#Lacost-love of pink

#Amor Amor

 

Alle disse har forskjellig lukter. Alt fra lett til tung. Katy perry parfymen er ganske ny men forelsket meg i lukten etter å ha kjent den første gang. 

Hvilken parfyme er din favoritt?

velg tema

Ser at er en veldig god stund siden jeg blogget sist. Og har egelig savnet det. Så tenkte jeg skulle prøve og blogge aktiv igjen. Prøve og sette meg ned å gjøre om litt her på bloggen og endre designe osv.

Hva syns dere om dette?

Hvordan kan jeg skaffe sponsorer noen tips?

Hvem tema vil dere jeg skal skrive om?

 

Så blogges vi senere :)

Design av:


INGVILD AASHEIM hits