Blogg

Tro, Håp og Kjærlighet

Disse 3 små ordene har større betydning enn man tror. Det må ikke nødvendigvis har noe med samboer, kjæreste osv å gjøre. Det handler om livet generelt. Og hva man utgjør rundt seg og sine nærmeste. Hva man beviser og hva man sier til folk som virkelig er verdt og å ha i livet sitt. Disse ordene kan hjelpe et menneske å bygge et liv og ha troen på seg selv og de rundt seg. Derfor er disse 3 ordene de viktigste ordene i et menneskes liv.

 

TRO:

Alle trenger noen som har TRO på dem. Alle trenger TRO for å klare seg i livet og komme seg dit man vil og trenger. TRO er noe av det viktigste vi mennesker har og gir til andre. Og som man har hørt mange ganger. TRO kan flytte fjell!!! Gi andre TRO.

HÅP:

Alle trenger et HÅP for å komme seg videre i livet. Alle trenger også at det fins et HÅP for dem. Man trenger hverandre for å la HÅPET vokse seg frem og bevise de som ikke har noe HÅP om at det faktisk er mulig. Ha HÅP. GI andre et håp så dem kan komme seg videre i livet og ha et bra liv.

Kjærlighet:

Alle mennesker trenger det. Kjærlighet omhandler alt fra en klem til et trøstende ord. Til og med sex kan være kjærlighet. Et menneske trenger kjærlighet og berøring for å leve. Sånn er vi bare bygd opp. Er som en vismann sa til meg en gang: Et menneske som ikke blir tatt på dør! Det er brutalt, men det er sant. For alle trenger kjærlighet uansett situasjon og livsstil. Så må man ha kjærligheten i livet sitt for å klare å leve. Vis kjærlighet uansett :)

;)

 

Design av:


INGVILD AASHEIM hits