Blogg

Til deg i himmelen <3

Mange ganger jeg faktisk kunne nske jeg kunne snakke med Geir. Bde p bra og drlig dager. Og det siste ret har det veldig ofte gtt i tankene mine at jeg skulle nske at det var bare og plukke opp tlf og ringe deg og fortelle alt som har skjedd. Jeg har mye pgangsmot og kjemper for f ting gjennom. Kun for jeg vet det er bra for meg selv og at vet du skulle vrt kjempe stolt av meg. Jeg tenker at du ville smilt og sagt at jeg jobba kjempe bra og at du viste at jeg kom til klare dette. At du viste jeg hadde alt dette inni meg. Men jeg gr og tenker at du faktisk sitter der oppe p en sky og titter ned og flger med p oss alle som du brydde seg om. Det er forsatt rart og vite at du faktisk er borte. Selv om det er 2 r siden du ble borte er det forsatt like srt og trene kan forsatt komme nr jeg tenker p deg eller nsker indelig snakke med deg. Prver og trste meg selv med at du faktisk hrer og ser meg og er rundt meg. Du er jo ogs det. Du kommer alltid til leve i hjerte mitt. Du var en nydelig person som ble en klippe i mitt liv. DU ble lillebroren min. Du var den som gjorde jeg inns ting og satt og snakka med meg og la aldri 2 fingre i mellom og fortalte hvordan ting var. Men du sa alltid ting p en fin mte. Savner deg utrolig mye lillebror <3 Hper du har det bra der du er.


wish heaven had telephone <3

Hvordan spise en sund frokost

Alle vet at frokost er en av de viktigste mltidene i lpe av en dag. Og det har den enkle grunn at den starter forbrenningen din. Mange sliter og f i seg mat nr de vkner venter i flere timer fr du spiser. Noe som kan vre veldig dumt. Men frokosten behver jo ikke vre s mye. Den kan enkelt vre 1 brdskive eller 2 knekkebrd. Med masse grnnsaker til. Viktigste nr man skal endre kosthold er at man har masse grnnsaker til hvert enkelt hovedml tid. Men om du sliter f i deg brd eller knekkebrd p morgen s kan du enkelt spise andre ting som er lettere f ned. F.eks omelett. Lag en omlett med hva slags tilbehr du har lyst p. Eller du kan ta sunn frokost blanding, helst uten sukker. Du kan lage frukt salat dagen fre og ha den til frokost. Ingen ting er s friskt og lett som en frukt salat. Hovedsaen er at du fr frokost. Vil du ha oppskrifter p noe s er det bare og sprre.

tips til g ned i vekt

Mange som driver prver f vekk de ekstra kiloene de har p kroppen. Noen prver f vekk "baby" kiloene som dem kaller det. De som har lest bloggen fr vet jo at jeg har endra min egen livsstil og tatt av 32 kg p 1 r. Jeg kunne sikkert tatt av enda mer. Men jeg har ikke klart holde planen slavisk, men har forsatt ikke gtt opp. Har enden bare gtt ned et par kg eller holdt meg stabil.

Min kosthold ser snn ut

Frokost: 07.30

1 Brdskive eller 2 knekkebrd. Smr(vita hjertego lett). Plegg: ost(lett) eller kjttplegg som inneholder mindre enn 9 g fett pr 100 g.

Mellommltid 10.00 :

1 banen eller 2 epler eller 1 Yoplait dobbel 0% youhurt med den smaken du vil ha eller grnnsaker om du vil ha det(ca 100 kcal)

Lunsj 12.00 eller 12.30 :

2 brdskiver eller 4 knekkebrd. Smr (vita hjertego lett), Plegg: ost(lett) eller kjttplegg som inneholder mindre enn 9 g fett pr 100 g. Men du kan ogs ha masse salat ved siden av dette om du har lyst p det. Fordi salat har enden veldig lite kcal eller ingenting.

Mellommltid 15.00 :

1 banen eller 2 epler eller 1 Yoplait dobbel 0% youhurt med den smaken du vil ha eller grnnsaker om du vil ha det. (ca 100 kcal)

Middag 17.00 :

Her skal du dekke halve tallerken din med grnnsaker. Velg de grnnsakene du syns er best. Prv og spis fisk minst 2 ganger i uken. Prv ogs mest mulig kokt mat.

Eks p hvordan tallerken kan se ut

Mellommltid 19.30:

1 banen eller 2 epler eller 1 Yoplait dobbel 0% youhurt med den smaken du vil ha eller grnnsaker om du vil ha det. (ca 100 kcal). Men om du er veldig sulten p kvelden kan du ta 1 knekkebrd uten smr med lett kjttplegg.

Om du skal ned i vekt er det ikke bare viktig spise riktig selv om kostholde har 80% si p vektnedgang. Trening er like viktig. Om du skal ned i vekt br du trene eller bevege deg i minst 90 min pr dag. 30 min om du skal vedlike holde vekten. Det er ogs viktig ha 1 kose dag i uken. Si du har Lrdag og da vet du om sukker kicke kommer p onsdag at yes par dager til s kan jeg faktisk kose meg med noe godt. Fordi du har jobbet hard hele uken. Men om du ikke er glad i godis. Kan du ogs lage en ekstra god middag.

Spr om det er mer dere lurer p :)

Kose tid

Fått gjort litt i dag. Gikk ned til byen for å møte ei venninne før jeg skulle på møte. Så når jeg kom på møte så fikk skrivet ferdig åpen søknaden, mens lillemor satt og skravla høl i hode på meg og veilederen mens hu tegna. Fikk også laget middag så den beste fikk spise det før han dro på jobb. Så vi så det regner kjøttboller 2 mens vi spiste. Så når den var ferdig så gikk jeg og lillemor hjem til Kim. Hva har du gjort i dag?

God morgen kjære lesere

Det ble ikke mye blogging på meg i går. Var kjempe sliten etter uværet som var her i går. Er redd torden og lyn. Så var son sagt kjempe sliten og lå på sofan hos den beste og halv sov og så på TV. I dag skal jeg lære og skrive en åpen søknad og passe ei nydelig jente, mens den beste er på jobb. Hva skal dere i dag? Hvordan vær er det hos dere?

Lite blogging

Vært et helvettes torden vær. Så har ikke fått skrivd noe innlegg. Kommer mer senere

nr nedelaget kommer

Jeg har vrt i praksis p en barneskole 8 mnd. Og prvde og ske meg som lrling denne vren. Men kommunen hadde rotet bort lrling sknaden min s jeg kom ikke med i runden. S prver jeg og finne ut mer med og kontakte fylkeskommunen og opplrings kontoret. For 2 forskjellig informarsjoner. Fr jeg fr bedskjed om sende inn lrplandel mlene jeg har gjennom frt i de 8 mnd i praksis. For s f avskriving p evt lre tiden. jeg og skolen har dialog og hper dette ordner seg og dem fyller ut papirene og jeg sender de inn som jeg fr bedskjed om. Selvflgelig like fr ferien siden min praksis slutta i ferien. S gtt og venta hele ferien p f et svar. S endelig fikk jeg tak i han jeg skulle snakke med i dag. Frst virket som brevet var rotet bort. S finner han det. Og da fr jeg en annen informarsjon p at jeg m ha lrekontrakt fr jeg kan evt f noe avskrivet. Og muligens jeg m g 5 r lre fordi jeg tatt barn og ungdomsarbeider som privatist og ikke som et vg2 r. Takk for den. Hvorfor kan ikke folk bare gi riktig informarsjon med en gang. Jeg betalte 2000 kr for ta opp 2 fag som jeg hadde stryket i p vg2. For slippe g 5 r som lrling. Fordi jeg fikk bedskjed at om jeg tok de fagene s ble det som at jeg hadde fullfrt et vg2 barn og ungdom. Jeg kjenner frustrasjonen stiger. Etter jeg fikk bedskjeden s braste jeg rett og slett sammen i grt. Fordi jeg ftt feil informarsjon hele veien av mennesker som ikke vet hva de snakker om. og jeg stressa meg gjennom ting for f ting til klaffe. Jeg kunne ha starta som lrling allerede 20 august om nav hadde ftt vite hvor mye jeg fr avskrivd. N ser dette drlig. Kjenner bare at jeg fler meg maktesls

Avslapping

Søndag er som vanelig en langsom dag. Men med god venn og film kan ting bli bedre :)

God sndag

God morgen kjre lesere. Eller ettermiddag :P Vrt vken en stund, men sittet og halv sovet foran noen episoder av sex and the city. Elsker den serien egentlig. S tenkte titte innom bloggen og se om det var noen komentarer i fra siste blogg innlegg fra i gr, men det var det jo ikke. Veldig sjelden og se noen komenter bloggen min. Veldig kjedelig egentlig. For har lyst p mange komentarer som kan hjelpe meg f en bedre blogg og det dere vil lese. Med litt innputt av hva jeg liker.

Hva syns dere jeg burde skrive om?

Hvorfor komenterer dere ikke p sprsmlsrunder?
lrdag kveld

Lrdags kvelder er fine dem :p Eneste kjipe med de er nr man sitter og er blakk xD alle andre er enden p ferie enda, er hjemme slapper av eller ute og drikker. Og her sitter jeg og har lyst til alt sammen, men ikke mulighet xD off m se selvironien i alt dette. Men fr bare glede meg til neste helg da kan jeg endelig g ut og ha det gy :D

hva gjr dere i kveld folkens?

Talkmore

Vil du ringe s mye du vil og sende s mye meldinger du vil uten og betale for mye? Hres veldig reklame aktig ut men det er faktisk mulig. For 199 kr mnd kan du sende s mye sms, mms og ringe du vil. Ikke bare det s fr du 1 GB data. Jeg snakker om Talkmore. Jeg har hatt dette abomange n et par mnd og er kjempe fornyd. Beste er at om du verver andre s fr du 2 mnd gratis. Men om du ikke er medlem fra fr s fr du de 2 frste mnd gratis ogs. Du kan velge om du vil beholde det gamle nr dit eller f nytt. S om du vil ha et abomang der du slipper og tenke p hvor mye sms du sender eller ringer s anbefaller jeg talkmore p det varmeste.

hjemme igjen

Da er jeg hjemme igjen. Hatt en koselig dag sammen med en person som betyr mye for meg :) Vi vknet og spise litt frokost og s litt tv sammen. Fr vi tuslet ned til byen for se om det var noen kjente der nede. Men det var ikke mange. S gikk vi hjem til meg for skravle litt. Og g p ufrivillig chinchilla jakt :p ene chinchillan min hadde gnaget seg gjennom buret sitt. S jeg og kompisen min mtte leite et stund fr vi fant den. Men vi fant det :) Og etter det s mtte han g. S n driver jeg og lager middag. S skal jeg finne et tema senere som jeg kan blogge om :)

Har dere noe tips?

Prver ogs i gang med en sprsmls runde s her er det bare og skyte ls :) Spr om hva som helst.

Hei alle sammen

God morgen kjære lesere. Blir ikke så langt innlegg. Fordi jeg bruker mobilen til å blogge. Men i går så var jeg på møte. Etter møte gikk jeg hjem og fiksa ting. Så gikk jeg ut og møte noen venner. Satt vi ute et par timer og snakke. Etter det gikk jeg hjem til en kompis og så film. Nå ligger vi senga og snakket mens jeg blogger. Vi snakkes

ikke anbefalle

Jeg som mange andre prver gjerne litt online casino osv. S kom jeg over noe som het superlenny.com og dem hadde bra velkommst bonus osv. S jeg prvde satt inn penger og spilrte og fikk mine free spins. S vant jeg tyo 280 kr. S tenkte dette var jo kjekt. S tok lenny sin overfring og fikk bedskjed at dette skulle ta 2-3 dager. Etter 2 dager har det enda ikke kommet noe penger. S tok kontakt med kundeservice. Nei pengene ble ikke direkte overfrt som det ble sagt du mtte gjennom masse for f dem. Og dette kunne dem ikke sagt fr. S anbefaller ikke superlenny.com spille p.

Kvinner mister sin stemmerett i Norsk Luthersk Lekmannsmisjon.

Leste for et par dager siden at enkelte personer i den #lutherske trosamfunnet mente at kvinner burde bli fratatt stemmeretten sin. Og det jeg tenkte nr jeg leste dette er at den gjken der kommer til komme langt med dette. Dem kan godt gjre dette i sin trosamfunn og de kvinnene som syns dette er greit for leve snn. Men de br ikke prve og fullfre dette uten om sitt trosamfun. Vi kvinner har like rett til si det vi mener og fler som menn. Og ingen skal komme her og frata meg den retten til gjre det heller uten at det faktisk blir en kamp om det. Kvinner har kjempa for retten til f sin stemme hrt og snn skal det bli. Vi lever i 2014 og vet mange andre har kritisert f.eks #islam for trykke ned kvinner og prver kjempe for at dette skal bli endret. S de norske trosamfunnet burde vite bedre enn g ut i all offentlighet med dette. For dette tror jeg kan provosere mange der i blandt meg selv. Er helt opp til folk selv hvordan de vil leve og hva de vil tro. MEN ingen skal tvinge meg til gjre ting fordi det passer dem best at jeg sitter og holder kjeft og bare nikker fordi mannen er sjefen. Vi har i dag kvinner som sitter med like mye makt som menn. F.eks vr kvinnelig #statsminister. Vi har kvinnelig toppsjefer. Det har ogs vist i studiene at kvinner ikke er like avhening av menns konomi i dag fordi vi har blitt mer selvstendige. Noe som er veldig bra. Men s er det snn at denne ene pastoren i den lutherske trosamfunnet syns det er ogs urettferdig at dem blir sammenlignen med islam sin tro. Men er kanskje ikke s rart nr dem gjr p akkurat samme mten som islam sin tro. At kvinner skal bare sitte holde kjeft og nikke til mannen. Men folk fr leve i hver sin tro og vre enig i hva dem vil. Men jeg skal ha min rett til tale og stemme. den skal ingen ta i fra meg.

Hva syns dere om dette?

Om blogging

Nr dere suser gjennom bloggene.

Hva er da som fanger deres oppmerksomhet?

Hva vil du lese om i en blogg?

Har dere noen faste blogger dere leser?

God morgen :D

God morgen kjre lesere :) Vil minne dere p at kjrer forsatt sprsmlsrunde om dere er intressert. Bare og komentere dette innlegge her eller det lengre ned som jeg skrev i gr :) Ellers i dag s skal jeg p mte og hva som skjer videre. For dere som ikke vet s driver jeg og prver og finne lrling plass. Noe som er veldig vanskelig fordi det er s f lrling plasser og at Halden kommune har drlig rd s dem ikke kan ansette folk. Men venter ogs p svar p hvor mye jeg fr avskrivet fra lrling tiden. Siden jeg har vrt i praksis i 8 mnd. Men kjenner n at jeg virkelig vil ha noe gjre fordi det er kjempe kjedelig g her hjemme og ikke har noe gjre. S gleder meg til ferien er over og at folk er tilbake p kontoret s jeg kan f mer svar om hva som skjer videre. Ellers etter mte s blir vel g hjem og gjre litt mer husarbeid. Fikk i minste montert ferdig garderobe skapet i gr og lagt inn klr i det. Rydda og stvsuga soverommet, stua og kjkkende i gr. Pluss jeg vasket det. S i dag blir det og stvsuge lett over stua og ned vasking av badet. Grunnen til jeg m stvsuge stua hverdag er fordi jeg har noen dyr som heter Chinchilla. Dem er jo vken om natta og hopper rundt i buret s sagflisa spruter her i stua. Men er koslig ha dyr da det er det.

Hva skal dere gjre i dag?
Bilde av ene chinchillan min :)

Design av:


INGVILD AASHEIM hits