Blogg

Søndag, fint vær og tunge tanker i hode

I dag er søndag og i morgen starter vi på en ny uke og ny mnd. Og det er sjans for nye muligheter. Merket at de siste dagene har vært smålig tunge selv om jeg ikke har sagt det eller vist det til noen. Og merka i dag at jeg burde ha gjort det. Dagen min har gått i å passe søskene mine og strikket litt. Driver jo på med hello kitty lue til lille søstra mi som jeg trur hun vil bli glad for.

Føler at i dag har jeg vært litt i min egen verden. Og gått og tenkt veldig mye på kompisen min. Mange ganger jeg plukket opp tlf og kommet på at det ikke går ann og ringe han. Noe som er utrolig kjipt. Merker også at jeg er sliten og trøtt. Og hele formen er bare drit og jeg skjønner egelig ikke hvorfor. Blir lei meg for alt og ingenting. Føler meg fanget samtidig som jeg egelig er fri som en fugl. Alt er bare ÆSJ. Men avlike vel så er det ingenting som er grunn til formen. Hater det er sånn. Spesielt at jeg vil snakke med noen og holder jeg bare det tilbake. Samtidig om frustrasjon og sinne kommer i meg. Eneste posetive er at jeg er veldig flink til å holde sånt rolig. Spesielt når jeg er rundt småsøskene mine. For dem skal ikke lide for hode mitt har det kjipt med seg selv.

 

Hva har dere gjort i dag?

Barneverne-tillit eller mistro?

Det er sikkert mange forskjellig svar. Og kommer ann på hvem du spør om hva som blir svaret. Og mange har posetive opplevelser med barneverne, mens andre har dårlig erfaring med dem. Når man søker på barnevern på google så kommer veldig mye om advokater som kan bistå om du har problemer med barneverne. Og det kommer også opp blogger om barneverne, der foreldre har skrivd sin sak og hvorda de føler at de er urettferdig behandlet.  Og det er veldig synd at mange i barneverne misbruker maktposisjonen sin. Det handler jo ikke om å ha makt over noen at de finnes. Det handler om at de skal være der og hjelpe de som trenger det. Men avlike vel så virker som de bruker makt for å vise hvem som bestemmer. Mange barn blir revet bort fra sine biologiske foreldre fordi barneverne antar ting og blir satt i beredskapshjem eller fosterhjem laaaangt unna foreldrene sine fordi det ikke er noe nærmere. Barneverne i mange bygder sitter det folk som er i fra stedet selv og vet hvem alle er. Og da blir jo også feil når det kommer inn saker. Fordi du vet hvem vedkommede er og kan blande inn din personlig mening om vedkommende eller den slekten dens. Og det blir også feil, selv om mange tror at dette ikke skjer så kan jeg opplyse dere: JO, dette skjer i mange små bygder. Det er saker vi aldri får høre om i media fordi ingen som tenker over dette. Det fins også videor der man ser barneverne og politiet tvinger ungene med seg uten at de vil. Dem gråter og skriker fordi de vil være hos foreldrene. Det er heller ikke koslig for noen at dem får en tlf at barnet blir hentet i barnehagen/skolen av barnevernet fordi barneverne mener at de ikke har det bra. Det er mange som blir fratatt barna sine uten at det er omsorgsvikt fordi barneverne mener det er det.  Og mange av fosterhjemmene barne kommer i er barna i verre forhold enn de var før. Vet om enkelte fosterhjem om til og med har voldtatt sine egne fosterbarn eller bruker de som slaver. Vet også at det er stor mangel på fosterhjem. Noe som er synd. For det trengs der fordi barna som virkelig trenger et stabilt hjem. Det er også veldig mange som tar barn fra barneverne for pengene sin skyld. Og mange av fosterhjem blir til under bedkjente av barnevernet og folk de har møtt på forskjellig sosialesamkomster. Jeg vet til og med om et foster hjem der fostermoren fikk sparken fra barnehagen fordi hun var slem mot ungene. Men hun kunne bli fostermor fordi hun kjente barnevernsjefen. Det er mange ting om virkelig gjør at man mister tilliten til barnevernet.

Men det er også bra barnevernet er der i mange tilfeller. Man trenger et barnevern som virkelig jobber for barnas beste. Og som setter i hjelpetiltak der det trengs. Da er det ikke snakk om å ta barna vekk fra foreldrene mindre det er snakk om omsorgsvikt og mishandling osv. Barneverne trenger faktisk nyutdannet folk for å skifte hele barnevernet. For vi trenger barnevernet.

 

Hva er din mening?

utseende er alt?

Det er et spørsmål jeg har stilt meg mange ganger. For virker ikke som folk faktisk vil snakke med deg mindre de møter deg gjennom bedkjente. Ingen som sier hei til deg i butikken, mindre du ser bra ut. Da kan plutselig folk kontakte. Samme gjelder når du registrere deg steder på nette. Har du store pupper og ser bra ut så blir du nesten spammet ned med melinger. Og dette antar jeg ikke. Dette har jeg fått bevist ganske bra. Jeg registrere meg med ordenlig profil på et nettsted med bilde av meg selv. Nesten ingen skrev eller svarte om jeg skrev til dem. MEN når jeg laget en fake en med ei blond dame som så bra ut og hadde store pupper så fikk jeg 30 bedskjeder på under 15 min. Enda jeg ikke hadde fylt ut noen ting på profilen. For ingen leser profil tekst i dag. Sjelden jeg gjør det selv, men jeg gjør det om det er noe som fanger intressen min.

Men igjen sitter jeg og tenker er virkelig utseende og kropp alt i dag? Er det så viktig og se bra ut og ha en fin kropp? Og bruke sminke for å se bra ut? Ser jo bare på reklamene om sunne helse produkter osv. For å ikke snakke minst etter høytider hvor store reklamer det er for å få vekk de ekstra kiloene du fikk under høytiden. Klart man skal leve sundt og være i bevegelse osv. MEN hva med du har et par ekstra kilo og er i bevegelse og spiser sundt. Betyr det at du er usunn fordi du har et par ekstra kilo, men alt med helse er bra.

Man burde virkelig ta vare på de rundt seg og som ikke ser på deg for det du er utvendig, men det som er innvendig. Når alt kommer til slutt er det innsiden som teller :)

Jaquesson gjør det igjen

Nå syns jeg den dama begynner og bli kvalm. Greit hu har mange poeng som er bra når det kommer til overvekt.

Ikke nok med det at hu går til personangrep er også slag under beltespenna. Hu kunne enden hold kjeft om saken eller ikke skrivd noe navn i bloggen. Hun sier det er lett og spise sundt og bevege seg. Ja det er det, men hva med om du har en psyke som gjør at du ikke klarer det? Hun tenker virkelig ikke over påvirknings faktorene her på hvorfor man gjør som man gjør. Om man skal utale seg om overvekt så burde man ikke bare si at vedkommende spiser masse sjokolade, brus og andre søtsaker som gjør at vedkommende blir sånn. Kan rett og slett hende at vedkommende spiser overspiser seg på normal mat av den enkle grunn at man har det så dårlig med seg selv. Og maten er heller ikke løsningen. For du har dårlig samvittighet etter du har proppa i deg alt du klarte. Men det er det man tyr til når ting er som tyngst. Noe som er veldig dumt.

Jeg sier ikke at det er OK og være overvektig og at det er ikke så lett og slanke seg som man trur. Men jeg syns rett og slett at personer bør tenke på påvirknings faktorene rundt det og være overvektig. Det er ikke bestandig like lett og leve sundt og trene osv. Mange som vil, men som er så trykket ned i bakken at man trur ikke man klarer det avlike vel. Kan hende også at vedkommende ikke tørr og og dra på trenings studio fordi den er redd for at folk skal titte rart på den. Eller at vedkommende kan bli slengt drit. Det er veldig mye psykisk som henger med i bilde om man skal slanke seg. Og det er ikke bare en unnskylding. Mange som faktisk trenger en liten dytt i ræva for å få det til. Eller bare en liten oppmuntring.

Jeg ser poenge til Jaquesson og er enig med henne på en del ting, men syns hun kunne spart seg for måten hu la frem ting på. Å komme frem med et budskap handler veldig mye hvordan du kommer frem med det. Det er mange måter og takle en kommunikasjon. Og velge andre ord er kanskje en av tingene som gjør at det ikke behøver og bli angrep osv. MEN person angrepe det er snakk om her. Selv om hun sier at det IKKE er person angrep så syns jeg hu bør lese innlegget sitt en gang til og kanskje skjønne hva hu har skrivd. HU har skrivd navn på vedkommende hun skal skrive om og bilde.

Jeg husker forsatt den artikkelen om Charter Hilde der hun skrev et brev til Jaquesson. Og er veldig enig med henne og. For ting er ikke så lett som man vil. Og igjen tenker ikke folk på påvirknings faktorene! så før du dømmer folk etter utseendeså tenk på hva som kan skjule seg hos vedkommende. Og fordi vi er så utseende fikserte så gjør at mange føler deg udugelige. Men en sånn diskusjon kommer aldri til å ende noe bra :p

Ang drit sleningen på CClife.blogg.no

Grunnen til jeg skrev det innlegge jeg skrev i går er fordi venninne min Charlotte som driver bloggen http://cclife.blogg.no har fått mye drit på bloggen sin gjennom hele blogg perioden sin. Spesielt etter hu ble sammen med typen sin. Og det virker som folk følger iverig med både henne, typen og xdama til typen. For å følge hva som skjer mellom de 3. Mange virker som de er psykelig opptatt av hva som skjer, hva som skrives og hva som skjer. Noen ganger virker som dem legger hele sjelen sin for å holde seg oppdatert og følge hver minste ting. Det er er helt ok, om du leser bloggen og følger med den, men å slenge drit er vel strengt tatt unødvendig. Og jeg har sett Charlotte har fått det veldig mye. Virker som det er Team Charlotte og Team Malin (xdama til typen). Og greit mange er enig med den de liker best. Men er vel som sagt strengt tatt unødvendig og slenge drit? Eller er det så stort behov for det? Fryder man seg når man har fått slengt den driten til Charlotte?

Og til dere som tror dere kjenner Charlotte og antar ting kan egelig bare slutte med det. For jeg kjente jenta før bloggen og snakker med henne etter hun blogget. Og jeg har ikke et vondt ord å si om jenta. Og hun har virkelig fått livet sitt i orden forhold til sånn det var før. Og DET burde dere gi hu ros for. For er ikke alle som kommer seg så fort ut av ting og faktisk har skjønt hva som er bra for en så tidelig som Charlotte har klart det. Jeg beundrer henne veldig mye for å faktisk gjort alt det hu har gjort på egen fri vilje. Hu er ei kjempe jente som virkelig kan bry seg om personer som viser hu respekt og faktisk vil lytte til henne. Er det så mye forlange at man gir respekt og får respekt tilbake?Og komme og forlange at hu faktisk skal ta abort fordi hun og typen har ikke vært sammen lenge, ikke har fast jobb eller utdannelse er i drøyeste laget. Bare fordi man ikke har hus, bra utdannelse og en drit bra jobb som gir masse penger så kan man ikke få unge? Penger er ikke alt her i verden. Hovedsaken er at hun og typen har det bra, har et sted og bo og at barnet får det man må ha. Også kommer folk med at hun og barnet kommer til å snylte på Nav. Da kjenner jeg at jeg koker. Nav er der faktisk for å hjelpe vanskelig stilte. Er det så vanskelig og skjønne? Og så vidt jeg vet så vet jeg at MANGE faktisk søker Nav om engangstøtnad om man er i jobb eller ikke. Så man burde kanskje gå litt inn i seg selv og tenke over hva man faktisk skriver. Og komme og nesten kreve at Charlotte skal ta abort fordi dere antar hun ikke kan ta vare på et barn er virkelig drøyt og ondskapsfullt og si. Personlig trur jeg at Charlotte kan bli en god mor med sin bakgrunn. Og begrunn av bakgrunnen har hun også fått mye drit om at ungen kommer til å bli barneverns barn som hennes osv. NEI, det er ikke sikkert. For hun er er ikke barneverns barn lengre. Og var det hennes feil at hun havnet der fra begynnelsen av? NEI, det var det ikke. Og mange som faktisk jobber med rus, ungdom og med mennesker generelt har personlig erfaring. Og det teller MASSE når man søker jobb faktisk. Mange ser helst etter folk som har personlig erfaring.

Det er ikke vanskelig og skjønne at det handler om å gi og ta. Man må gi noe for å få noe tilbake. Og da mener jeg ikke du skal gi posetive ting og få drit tilbake. Handler om å gi noe posetiv og få igjen for at man faktisk har gjort det. Det er sånn lives sirkel funker folkens. Så våkn opp. Og SKJERP DERE!

Har folk store problemer der ute?

Det spørsmåle har jeg hatt mange ganger. Når jeg ser den ene bloggen etter den andre som får masse drit komentarer. Om dem ikke får det på bloggen så får dem det på facebook eller rykter på seg. Er folk så innmari ondskapsfullle at dem vil andre mennesker så vondt. Har dere så problemer at dere må slenge drit? Lever dere av det? Føler dere drit bra med dere selv når dere får gjort det. Har dere så dårlig med dere selv at dere må tråkke ordenlig på andre for å føle at dagen deres er komplett?

Jeg lurer på hva som feiler dere og hva dere bruker hue til. For dere som slenger drit er faen de dummeste menneskene jeg vet om. Dere aner ikke hvor idiotiske dere er på måten dere oppfører dere. Hadde jeg vært dere hadde jeg gått og skamma meg. Og prøvd og oppsøke en psykolog for å snakke ut om problemene deres. For dere må ha et alvorlig problem som faktisk går og slenger drit som dere gjør. Det kommer jo mer drit ut av dere enn en person som sitter og driter på dass! Dere burde tenke gjennom hva dere sier før dere gjør det. Tenk at dere følger en person så intenst for å finne noe sikkelig drit og slenge om den. Og finner dere det ikke så finner dere opp og lager en sjuk story uten side stykke. Trur ikke bare psykolog hjelper her. Trur dere burde undersøke hva dere har i topplokke. For normale oppegående personer gjør ikke sånn.

Blir spennende og se om jeg faktisk får noe respons på det jeg skriv. om noen faktisk tørr og forsvare seg mot det og slenge drit.!!

Rykter og de som lager rykter

De siste dagene har jeg sett på fb min at del som har blitt utsatt på usanne rykter. Rykter er jo som regel usanne.Men uansett jeg aldri skjønt poenge med og sette ut rykter. Og rykter finnes overalt uansett om det er bygd eller by. Men på bygda hører du de lettere for som regel alle kjenner alle. De som lager har som regel en hensikt med og se reagsjon til vedkommende de setter ut rykte om og for å være rett og slett ondskapsfull mot andre. Rykter vil jeg si er nesten som mobbing. Det som er dummeste er at mange hører på disse ryktene isteden for vedkommende. Og dem som har satt ut rykter får det som de vil. Dem gjør dette med hensikt å være ondskapsfulle og se reagsjon. Muligens at vedkommende rett og slett har oversett vedkommende fordi den mener at de har ikke noe å snakke om.

Om jeg selv har vært et offer på ryktespredring. Og jeg vet hvor irriterende det er at andre prøver og ødelegge for deg og de rundt deg. Men avlike så syns jeg du skal prøve og ikke irriterer deg over det. Og ikke minst unngå og skrive om det på FB. Det finnes øyer over alt. Prøv og lat som du ikke hørte rykte og la dagene gå som normalt. Så ikke den som har satt ut ryktene får noe reagsjon. La vedkommende og føle den sitter der med skjegge i postkassa fordi du ikke brydde deg om det. For det er mye bedre og heve seg over det enn og faktisk prøve å ta igjen. Vet det er sinnsyk irritende. Men eneste måten og få kvelt et rykte på er og rett og slett ikke bry seg. Og om du har "venner" som tror disse ryktene så er de virkelig ikke venner.

Ordenlig venner er der for deg uansett. I tykt og tynt. De er med deg uansett. Så lenge du også er der for dem når dem trenger det. De står der og hever hode over det som blir sagt om deg og hjelper deg gjennom alt. Så husk og ta vare på de ordenlig venna dine og la dem hjelpe deg og du hjelpe dem om det er noe.

Spray chatten. Noen som husker den?

Satt her nå i kveld og vuderte og finne meg en chatt og være på. For er altid kjet og snakke med nye folk og ha det koslig når man sitter på pcen. Greit har fb, men er kun folk jeg kjenner. Og møte nye folk er altid kult. Så satt jeg og tenkte at jeg savnet egelig den gamle spray chatten. For det var veldig mye liv der og masse folk som snakket. Så prøvde og finne den svenske og søkte på google. Men så plutselig så jeg at den norske var oppe igjen. Og jeg trodde ikke mine egene øyer. Så klikker inn og registrerr meg osv. Og kommer inn og ser noen av de jeg snakket med før og noen nye. Og blir kjempe glad og sjokkert samtidig. Viste seg at chatten hadde vært åpen siden 2010 og jeg ikke hadde fått det med meg. Så var kjempe posetiv.

Selv om chat er chat. Så er det forsatt gøy og logge seg inn et sted og faktisk bare snakke med folk. Og selvfølgelig skal man ikke møte vedkommende med en gang. Tok meg mange år før jeg faktisk møte noen jeg snakket med på nette. Av den grunn at man må prøve og bli kjent med vedkommende.

men om du var på spray før så ta gjerne turen inn nå. Er kjempe koslig og se mange kjente igjen. Adressen er: www.chat.lycos.no og registrer deg. Dem har også fan side på fb så er bare og søke på. Håper mange av dere kjente kommer innom. hadde vært kjempe koslig :) Og om du ikke har vært der. Så syns jeg du skal ta turen innom og få en trivelig chatt :)


mer matte eller ikke?

Leste i vg nå at Ap vil ha 3 timer mer matte i videregående, 2 timer i ungdomskolen og 1 time mer på barneskolen. Men dem sliter med og finne gode matte lærere. Kanskje på tide og la de matte lærerene som er få lov og videreutdanne seg i mat isteden for? Og trur du det motiverer ungdomen til å ta utdannelse om man er lei matte fra før. Og på toppen dem mener at klarer du ikke 4 så er du ikke bra nok. Kjenner jeg blir rimelig oppgitt over denne saken. Klart matte er bra, men å øke det mer enn det som er absolutt ikke en løsning. Da kommer bare flere og flere som hoppe av utdannelsen sin, fravære øker og kanskje til og med den psykiske helsa til ungdommen blir dårligere.

Det er også mange ungdommer som sliter med lese og skrive vansker som i tillegg har matte problemer, skal dem få høre at dem ikke er bra nok? Fordi dem gjør det beste de kan og får kanskje 3 så er ikke det bra nok? Fordi AP vil at alle skal ha 4-5 i karakter for at dem skal være fornøyde.

Nå syns jeg at regjeringen begynner og dra ting litt for langt. Dem kommer med ene forslaget etter det andre som ikke henger på grep. Og gjøre ungdommen mer usikkere og skole leie er absolutt ikke en løsning. Det er bedre at dem videre utdanner de matte lærerene som er og får dem til å motivere elevene. Og ikke øke antall timer med matte.

Hvor er demokratien her i landet?

Ja, det lurer jeg på. Vi skal være et demokratis land og de andre nordiske landene har demokrati. Nå som danskene forbyr snus så vil Norge følge etter. Og da lurer jeg på Hvor er demokratien? Velger ikke folk selv hva dem vil gjøre med kroppen sin? Greit verken snus eller røyk er bra for kroppen. Men det er vel heller ik,ke alle sprøyte midlene vi har i forskjellig mat. Klart der kan man velge økologisk, men igjen så er det et dyrt valg. Og de som spiser det skal ha en tommel opp. Isteden for å foby det så kan heller nordisk landene samarbeide og stille med et bedre tilbud om avening for de som vil slutte, men trenger hjelp. Og dem kan komme med billigere valgmuligheter for de som vil slutte.Og mange mener det er bare og slutte, men det er faktisk ikke like lett. Greit vil man det virkelig så kan det gå. Og de som har klart og slutte helt selv uten hjelp skal virkelig ha ros for at de har klart.

Skal piercing og tattoveringer bli forbudt også da? Lenge det er ikke bra for kroppen det heller. Men forsatt velger vi og ta det. Jeg selv har 7 piercinger og 2 tattoveringer. Og mange er uheldig med å få betenelser i piercingene og tattoveringene sine. Men der står tilbude om å fjerne det gratis om det står i fare for liv. Jeg mener ikke at tilbude på avnening for nikotin skal være gratis, men en smule billigere enn det er nå. For da er det en sjanse at faktisk mange ville ha sluttet.

Og mange som også tenker, men om du velger hva du vil med din egen kropp så skal narkotika være lovelig og. Nei, det mener jeg ikke. Men når det kommer til den saken så burde vært bedre tilbud for de som faktisk vil bli rusfrie. Og ja det fins møter man kan gå på, men det er ikke alle det hjelper for. Det er kjempe fint at det finnes så de som føler det hjelper kan få hjelp der. Men hva med de som ikke føler det hjelper? Og hvor er etterverne for rusmisbrukere og kriminelle som faktisk vil ut av driten?

Greit vi har det bra her i Norge forhold til mange andre land, men det skader vel ikke noe å faktisk bli bedre enn det vi er?

penger og trusler

Leste de fleste avisene i dag står det om arvesaken og trusel av Breiviks forsvar.

Og at enkelte folk er så griske med og krangle til seg penger er målbindene. Og krangel om testamente er gyldig eller ikke. Har nesten ikke ord jeg. Om den gamle dama skrev meste av arven sin på en annen enn slekningene burde man rett og slett respektere det. Greit er surt for familien, men skal man virkelig krangle om pengene til en død person? fordi person ikke ville gi familien pengene. Det er kanskje en grunn til hun ikke ville det. Kanskje familie medlemen rett og slett var griske når hu levde at hun følte at pengene skulle gå til en person som virkelig brydde seg om dem.

Så var det saken at den kvinnelige forsvareren til Breivik har fått pris på hode sitt og trusler gjør meg forbanna. Ærlig talt!!!! Ja, mannen gjorde noe sikkelig fært. Men avlike vel har han rett til en forsvarer. Og når begge forsvareren hans er enig at han slipper ikke unna med dette og at han har gjort noe sikkelig fært, så behøver man faen ikke å true dem og ødelegger tingene dems. Eller la barna dems få lide for hvem de forsvarer. Hvor kort tenker folk?

Og igjen så kommer det med uthenging av personer. Folk tenker ikke hva dem skriver lengre. Dem bare slenger drit i hytt og pine. Og tenker ikke på at dem kan såre andre. Er det så viktig for dere og slenge drit? Gjør det dere til bedre personer liksom? Tviler jeg sterkt på. Kjenner jeg blir sint for at folk slenger drit om offentlig personer eller andre personer. Tenk før dere snakker!!!!

Ellers har jeg hatt en koslig dag :) passet småsøskene mine og vært i sverige en tur. Åssen har dagen deres vært?

Den triste nyheten som rystet Norge

Med overskriften så mener jeg ang Sigrid saken. Ikke nok med at 22 Juli 2011 rystet hele Norge, men så gjorde også denne saken det også. Mange frivillige var med og leita etter siden hun forsvant før midtnatt til 4 august. Og endelig ble hun funnet. Men dessverre død. Mange gråt og mange følte veldig mye med familien. Og politiet var veldig kjape med og finne mistenkte. Og nå skal alt undersøkes og familien kanskje får svar hva som skjedde med henne. Og da må vi andre la dette ligge og la dem få fred til å gjøre det.

Men når noen fant ut hvem som kunne ha gjort dette så begynte dem og sende trussler og slenge drit komentarer på vedkommets facebook side. Noe jeg syns var veldig unødvendig. Jeg syns man skal la sånne saker ligge og la politiet ta seg av sånne saker. Men virker som veldig mange er kjape med og finne ut ting og slenge drit til vedkommende fort dem hører den er innblandet i sånne saker. Og det er utrolig dumt, om han har gjort det var ubevist på det tidspunkte. Og vi må passe på ikke være så veldig forhåndsdømmende. Som sagt veldig unødvendig og spamme ned siden til noen som er mistenkt. Folk må begynne og tenke på hva de skriver på nett og til hvem. Om man vet at vedkommende har gjort noe veldig ille så MÅ man ikke sette i gang og skrive masse drit. Det går ann og faktisk holde for seg selv. Det gjelder det meste. DU må ikke slenge drit. Tenk på det før du skriver til noen.

Oppdrag fra blogvertiser

Jeg har fått oppdrag fra blogvertiser og skrive en anbefaling om Betsson. Noe som kommer her nede nå.

 

Betsson har enkel og grei side. Du finner lett tingene du leter etter på side menyen. Og om du melder deg inn i dag så får du opptill 1000 kr i velkomms bonus, pluss du får 10 gratis spinn. Dette er jo veldig fint for da kan du se ann om du virkelig vil forsette på denne siden eller finne noen annen. Men jeg tviler sterkt at man går over til noen andre sider. Av den enkle grunn at Betsson har enkel og grei måte og finne spillene på. Og da handler bare om at du har flaksen med deg. Og da er det bare og sette i gang og spille. Siden viser også hva som er nye spill. Med at det kommer ny bak spillet. Noe som gjør at du kan lett finne et nytt spill om du er lei det du har spilt. Så kort og greit syns jeg Betsson har et oversikelig side og et lokkende utseende. Kanskje jeg skal prøve flaksen min jeg og? Om du vil prøve du også så gå inn på https://casino.betsson.com/no og prøv du også :) husk det er er 18 års grense på spill

Leserens valg

Jeg har nå skrivet litt om hver alt fra min hverdag og samfunrelatterte ting. Men nå vil jeg høres dere mening om det. Jeg har prøvd med spørsmålsrunder, konkurranser osv men ingen komentarer og intresse av dette. Så da spør jeg dere: hva vil dere lese om og hva vil gjøre bloggen min intressan?

Kan noen av dere komentere på det da?

en helt vanlig søndag

I dag har jeg hatt det kjempe koslig besøk av ei venninne og guttungen henne. Vi pratet og spiste middag. Mens gutten hennes fikk lekt litt ute med ungene her omkring. Ellers har jeg bare slappet av. Hadde avsluting på torsdag for utdannelsen jeg fikk av Nav. Var litt trist for var en kjempe fint gjeng jeg gikk med. Og er der jeg også har møtt hun venninne jeg hadde på besøk i dag. Hele BUA gjengen har vært en enorm støtte og posetiv påvirking. Så kommer til å savne det. 

Så nå har jeg ingenting å gjøre :/ For var ikke bra nok for nav og skaffe praksis plass frem til eksamen i desember. For Nav har jo friskemeldt meg og overgått legene og psykologen min. Så dette stresse orker jeg ikke mer. For dem gjør at jeg blir nervøs for alt og ingenting. Ikke minst sliten. Så har bestemt meg for å flytte vekk fra kommunen og hjem til pappa midlertidelig. Se hva som skjer da. Kommer til å legge frem forslage om praksis dag der og. For selvfølgelig vil jeg i jobb, men når ikke helsen min ikke holder så må jeg nesten se ann den litt. Jeg sa jo at jeg kunne jobbe 3 dager i uka. De andre dagene må jeg gå til psykolog og andre behandlinger.

Men jeg har stor tru på dette kommer til å fikse seg. Jeg har gode støtte spillere. Men er ved sånne stunder jeg merker hvor mye jeg savner kompisen min som er død. For jeg kunne altid ringe han og spørre om råd. Og han var virkelig der. Men vet han ville jeg skulle ha bra. Derfor jeg kjente på magefølelsen på hva den sa med det å flytte hjem igjen. 

Hva har dere gjort i dag? Hadde vært fint om dere kom med komentarer når dere først er innom. Sett er mange lesere og besøkende, men ingen som komenterer. Så hadde blitt veldig glad om dere gjorde det. Så kan dere også komme med forslag hva dere vil jeg skal skrive om :)

Design av:


INGVILD AASHEIM hits