Blogg

sunn og kjapp middag

Mange tenker at nudler verken eller sundt for kroppen. Men mama sine nudler som du får kjøpt på matkroken inneholder nesten ikke fett eller mye karbo. Så dette kan du spise med god samvittighet. Det jeg laget nudlene med er mais og tunfisk på boks.  Alt du trenger er 1 mama nuddelpakke, 1 boks tunfisk i vann og 1 boks mais. Kok nudlene til dem er ferdig kokte så blander du alt sammen på en tallerk. Det smaker godt og kan mette i flere timer. Tunnfisken er bra der som du trener også fordi den inneholder masse proteiner. 

 
Gele med nesten ingen kalorier

Mange er sikkert sugen på noe godt på kvelden etter en lang arbeidsdag og man endelig kan sette seg ned og ta ting med ro etter jobb og muligens trening. Og man får kanskje lyst på noe søtt. MEN må holde seg unna fordi man skal kun spise litt godis i ukene for å holde formen eller er på slankediet. Da har en god nyhet. Du kan nemlig lage gele med fun ligt :)

 

1. 10 gelatin plater i 6 dl veske i en bolle som tåler varme.  La dem ligge noen minuter før du tømmer ut vannet og glemmer ut vannet av gelatin. 

2. kok opp 8 dl vann. her kan du også bruke vannkoker om du syns det er greit.

3. Hell det varmevannet over gelatin platene. 

4. Bruk 2 dl fun light saft med den smaken du liker best :) og tøm det i bollen med varmevannet og gelatinen.

5. Rør veldig godt så du får blandet alt sammen veldig godt.

6. La den stå i kjøleskapet et par timer så vips har du gele med nesten 0 kalorier. 1 liter gele= 70 kcal. 

Om du vil ha noe over gelen kan du bruker mager vanilje kesam eller lime om du liker den :)

 

 

Design av:


INGVILD AASHEIM hits