Blogg

mitt nye liv i Halden

Ja, har ikke blogget en stund. Men mye som har skjedd som har gjort at jeg ikke har prioritert bloggen så mye. Men håper dere som har lest den fast forsetter og lese. Skal prøve å bli flinkere nå. Som sagt mye som har skjedd. Jeg har kommet i orden i leiligheten, dyrene mine er kommet i hus. Og jeg har begynt å søke jobb og går på jobbsøker kurs. Så jeg er ikke flau over å si det, men ja Belinda søker jobb!!!! Det er på tide jeg gjør noe med livet mitt og kommer meg videre her. Og jeg har faktisk en utdannelse som gjør at jeg burde komme meg i jobb. Men selv om jeg ikke skal gå helt ut i læra enda så skal jeg det senere.

 

Grunnen til jeg ikke skal i læra enda er fordi jeg har bestemt meg for å prøve å ta eksamen i engelsk og samfunsfag som jeg har stryket i på vg2. Så føler jeg virkelig har kommet i gang med livet. Jeg vet hva jeg vil. Jeg har begynt en prosses som gjør at jeg er i gang å gjøre noe. Jeg vet at sosionom utdannelsen er langt i fremtiden. Men den er gjennomførbar. Og jeg kan gjerne bruke tiden for å komme meg dit. For det fine med Norge er man kan utdanne seg når man vil. Og alt kan gjøres med litt hard arbeid.

 

Det er sikker mange av dere som lurer på hvordan det går med vektnedgangen min også. Vel kan fortelle dere at der går det faktisk kjempe bra. Jeg har gått ned 32 kg siden April i år. Og føler jeg kan virkelig klappe meg selv på skulderen for at jeg virkelig har gjennomført og forsetter å gjøre det. Jeg føler meg utrolig bra og føler meg virkelig stolt av å ha klart det. Selv om jeg ikke #trener fast nå så går jeg veldig mye. Og planen min er å begynne med #kickboksning for å ha noen faste dager jeg trener. Så spiser jeg forsatt "nimi" kosthold med litt utskeilse her og der. Men det funker så kan ikke klage.

 

Untitled

Design av:


INGVILD AASHEIM hits