Blogg

PRØV NY MASCARAINNOVASJON FRA MAX FACTOR!

Jeg er med i konkurransen om å prøve den nye mascaran til max factor Clump Defy :) håper jeg vinner den. trenger mascara snart

CL88FY dw12dt

ny dag, kald dag og konkurranse

Beklager at det ikke ble noen blogging i går.. Men jeg hadde ikke tid var stort sett på farten hele tiden. Men i dag har jeg nok mer tid til å blogge noe som jeg håper gleder de som leser bloggen min.

Så setter jeg i gang med en ny konkkuranse lenge det gikk så bra sist. Og denne gangen handler om facebook siden min. Den som blir nr 20 som liker siden min får bloggen sin pressantert her. Så det er bare å sette i gang og like siden min. Dere finner siden min med å klikke direkte på facebook knappen over her. Så håper jeg mange som mulig trykker liker.

Er det noen temaer dere syns jeg bør skrive om så er det bare og komentere det. Så håper jeg mange forsetter og vil lese bloggen min

 

dw12dt

vinner av konkurransen

Først må jeg si at jeg beklager at det ble forsinkelser. Men glemte helt bort tiden. Men jeg har kåret en vinner nå og det ble http://camwicks.blogg.no/

Hun blogger om band hu følger og anime. Så om du har intressen av asatiske band og animie så burde du besøke denne bloggen her. Den har en kul header med forskjellig band og den er ren og pen generelt. Det er ikke for mye dill dall.Å oversiktelig.

Og vil du finne ut nye ting om asatiske band og anime så tar du turen inn hit :) gratulerer til camwicks som vinner.

 

 

Dessverre vet jeg ikke hvordan man legger direkte link eller bilde av bloggen inn. men skal nok finne ut det til neste gang.

hva syns dere om at jeg har ukes blogg? tenkte og ta det hver søndag å kåre en som blir ukens blogg. Fortell hva du syns om dette.

dw12dt

Kveldens blogg

Dette en konkurranse der den bloggen som vinner får et innlegg om bloggen sin på min blogg. Så her er det bare og melde seg på. Jeg kårer vinneren 19.00 i kveld. Så kjør på.

Samtidig som jeg skal ha en annen konkurranse gående. Som dere har fått med seg så har jeg fan side på facebook. Og får jeg 20 likes innen 20.00 i kveld så skriver jeg om den bloggeren som blir nr 20. Får jeg 25 så skriver jeg om 2 blogger i et innlegg. Så lik siden min og se om du får bloggen din publisert her hos meg. Så her er det bare og like siden min..

dw12dt

leser du bloggen min fast?

Om du leser bloggen min fast og vil følge med om det skjer noe på den. Hadde vært veldig fint om du likte siden min på fb. Jeg hadde blitt kjempe glad. For da kunne jeg følgt hvor mange som leser bloggen min. Dere finner siden med og trykke på facebook i bloggen min. Da går den direkte til fb siden min som du kan like.

Ellers så ligger jeg forsatt på 2 plass på Åsnes mest leste blogger. Noe jeg er kjempe glad for. Jeg håper flere følger med bloggen min fremmover. Er kjempe fint at dere komenterer også.

 

Er det noe temar dere vil jeg skal skrive om? eller noe dere syns er intressant så er det bare og skrike ut

Eller har jeg vært i stallen i dag og stelt litt med hesten.. Så nå blir det avslapping på lycos chatten. bare og ta turen innom. Dere må ikke være registrert for å chatte der. Så bare si fra.

dw12dt

svar på spørsmålsrunden

 

 • Hvorfor blogge du?

Jeg blogger for jeg syns det er morsomt. Pluss at jeg for skrivd om ting som intresserer meg og andre kan lese det.

 • Hvem er forbildet ditt?

Har egelig ingen forbilder

 • Leser du mye bøker, om du gjør, kan du anbefale noen?

Leser litt bøker. Om du liker serier så kan jeg anbefale sagan om isfolket. Om du ikke vil lese serier så er Jeg tenker nok du skjønner det sjøl som handler om christoffer saken.

 • Synes du det er noe negativt med bloggingen?

Det som er negativ er at ikke mange leser bloggen i begynnelsen eller kommenterer. Og kommer det kommentarer så kan det være usaklig ting.

 • Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte først og blogge om filmer jeg hadde sett. Men så gikk jeg over til å blogge om hverdagen min og ting jeg engasjerer meg i. Så begynte og blogge for å utrykke mine meninger om ting.

 • hva gjør du på fritiden?

Jeg er med venner, leser til eksamen nå og sitter på pcen.

 

 • hva jobber du med?

Jeg har ikke jobb nå. Jeg driver og leser meg frem til eksamen.

 • hva er din største drøm?

Min største drøm er faktisk og starte en institusjon for ungdom med rusproblemer. Helst på en gård. Der man kan hjelpe unge som har et rusproblem til å komme ut i hverdagen igjen.

 • Hva gjør du når du kjeder deg?

Når jeg kjeder meg så er jeg innom lycos chatten. Anbefalles. Kan få link om du vil

 • Hva er det beste du vet og spise?

Pappas lasange og kjøttkaker med hvitløk

 • Favorittfilmer?

Twillight og burlesque

 • Beskriv deg selv med 3 ord?

Snill, engasjert og sjenerøs

 • Favorittsminke?

Har ingen. Bruker som regel loreal eller hva det heter. Er ikke så opptatt av sminke.

 • Var det vondt å ta piercing?

Ja, er litt vondt. Men er ikke sånn kjempe vondt. Spør hvor man tar.

 • hvor gammel er du? og hva jobber du/studerer du med?

Jeg er 23. Jeg studerer barn og ungdomsfaget

 • Hvilken årstid liker du best?

Jeg liker sommeren best.

 • Hva er favoritt sangen din?

Fucking perfect med pink er favoritten.

 • Hvordan type piercing et din favoritt? (Eller er det flere (nevn alle i så fall)?

Har ingen favoritt. Jeg liker jo de piercingene jeg har selv da. Øyenbryne, tunga og snakebite.

dw12dt

Kjeder du deg og vil snakke med folk?

vet jeg har snakket mye om chatt.lycos.no de siste innleggende, men det er fordi jeg syns denne chatten virkelig er morsom og henge på. Og den trenger mer folk. Jo mer folk jo mer morro. Ikke sant?

Så om du virkelig vil snakke med andre folk syns jeg du skal ta turen innom. Hadde vært kjempe morsomt om du også tipset vennene dine og andre folk om denne chatten. Kan også betrygge foreldre og andre at det altid er en styrmann ombord som passer på. Pluss finnes egene rom for ungdommen.

Er det noe mer du lurer på så kan du bare spørre her eller logge deg inn som gjest. Så ja du behøver ikke å registrer deg med en gang du kan logge inn som gjest. Link: http://chat.lycos.no

håper vi ses ombord :)

dw12dt

Spørsmålsrunde 2

Jeg fant ut veldig sent i går at jeg skulle ha spørsmålsrunde. Og kom inn noen spørsmål. Men tenkte og sørge for dere som ikke så det i går. Ser det nå. Så det er bare og å sende inn spørsmål. Regner med at svare på spørsmålsrunden skjer rundt 20.00 i kveld.

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/33/White_square_with_question_mark.png

dw12dt

spørsmålsrunde

spør meg om hva du vil

 

http://www.webdesignhot.com/wp-content/uploads/2011/04/Colorful-Question-Mark-Vector-Set1.jpg

dw12dt

Søndag og avslapping

I dag er søndag og de fleste har fri. Mange gjør lekser og andre bare slapper av. Og sikkert mange som har hangover i fra en bra kveld i går. Mens jeg sitter bare og slapper av. Hadde en kjempe bra kveld med jentene i går. Men ikke noe dårlig eller noe. Formen er fin. Så nå skal jeg slappe av resten av dagen på spray chatten (http://chat.lycos.no/) så er bare og ta turen innom. Du finner meg med samme nicke som bloggen min.

Ellers er det fotball søndag. Var cupfinale mellom HØDD-Tromsø. Gratulerer til Hødd med seieren.

Leste på vg at mange europiske land som har såkalt babyboxer, der mødre kan legge de uønskede barne sitt. Og det begynner og bli grotesk. Og jeg håper de forbyr det. Det er bedre og faktisk adoptere bort barnene med en gang om du ikke vil ha det. Eller faktisk bare bruke kondom og p piller. For å bruke barn som bruk og kast som man vil er rett og slett kvalmt.

 

dw12dt

fan side på facebook

Dere som har lest bloggen en stund og dere som nettopp har begynt kan like siden min på fb om dere vil følge med på bloggen min. Legger ut innlegg der fort jeg har skrivd noe her. Dere kan trykke på facebook på banneren min her opp eller så kan dere gå på

https://www.facebook.com/Lexena89bloggno

så kan dere bare trykke liker. hadde vært veldig morsomt

dw12dt

hihi jeg vant igjen

føler meg utrolig heldig nå. jeg har vunnet 10 shout igjen :p og enda ikke brukt opp de jeg hadde. Føler meg kjempe heldig. syns det er morsomt med konkurranser på blogg for dette er 3 gangen jeg har vunnet noe nå :D

Ellers er det søndag og sikkelig slapp av dag. Jeg var ute med jentene i går. Var kjempe morsomt. Vi drakk og hadde det kjempe gøy. Mange som ikke trur 3 jenter kan være sammen uten at noen blir hodlt uten for. Men det klarer vi :D så kommer sikkert mer senere i dag. altid koslig om dere komenterer og kommer med forslag hva jeg skal skrive om.

 

dw12dt

Tur i regn og mørke

Da har man nettopp kommet inn etter en times tur i regn og mørke :P var deilig og faktisk bevege seg. Jeg gikk sammen med dama til pappa og ei venninne av henne. Og føles mye bedre etterpå når man kommer inn. Pluss at det er deilig og komme inn i varmen igjen etter og vært ute. Så nå kommer jeg til å sitte her og på http://chat.lycos.no og koser meg med hyggelig folk der. Så er det koslig om dere som leser bloggen kommer innom en tur og slår av en hyggelig prat.

Så vil jeg takke alle som leser bloggen og komenterer. Veldig hyggelig og se det er faktisk liv og folk som leser bloggen min. Nå ligger jeg som nr 2 på Åsnes topplister. Og dere er bare reklamere for bloggen min til andre. Har en fan side på fb som dere kan like og dele med de dere har der. For å komme direkte til facebook fan siden min kan dere trykke på facebook knappen dere ser over her. Der finnere dere både fb og twitteren min. Kjempe koslig om dere melder dere inn og deler det videre så enda flere kan lese bloggen min.

Samtidig kan dere også spørre meg om dere lurer på noe. Så er det bare og komentere og spørre meg om ting dere lurer på. Kos dere.

 

dw12dt

helg og fritid

nå er det endelig helg og folk kan nyte det og bare slappe av. Så mens dere sitter her og leser dette innlegge og sitter å gjør andre ting på pcen syns jeg dere kan ta dere en tur på spray chatten..

adressen er: http://chat.lycos.no/ så bli med og la go steming og bli kjent med nye mennesker

dw12
dw12dt

Spray chatten Norge

Noen av dere som husker denne chatten`? Der man hadde kapteinen, technorypa og rotta som boter. Om dere husker denne har jeg virkelig en glad nyhet til dere. Den er oppe og går igjen. Og nå får alle som registrer seg 7 dager med safirmedlemskap for dere kan se hvordan funksjoner denne chatten har. Så jeg anbefaller alle som har vært der og ikke vært der og registrer seg og bli med på morro a.

Om du var medlem av gamle spray chatten så kan du jo registrerer deg med nicke du hadde der før. Så kanskje du møter noen du snakket med der før. Jo flere folk det blir jo mer morro blir det. Så om du kjenner noen som kjenner noen igjen så tips dem om chatten.

Nedenfor ser du adressen som er til chatten i dag. Det heter jo som sagt ikke spray chatten mer, men det går ut på det samme. Bare at du kan være betalende eller ikke betalende. Dette er helt opp til deg selv. Du har selvfølgelig noen fordeler med og å være betalende, men ellers kan du forsatt snakke med folk om du ikke er det.

Så jeg håper så mange som mulig kommer innom chatten og slår av en prat. Så er du hjertelig velkommen. Styrmennene er veldig hyggelig der og hjelper deg om du trenger litt hjelp. Om det er noe du lurer på før du registrer deg kan du altids spørre meg så skal jeg forklare deg så godt jeg kan.

Det er også laget en side på fb der du kan melde deg inn og se om det er noen kjente fra gamle spray. Så her er det bare og melde seg inn og registrer seg. Håper jeg ser deg ombord.

Spraychatt linken:

http://chat.lycos.no

 

 

dw12dt

kommer oppover listen

Veldig morsomt og se at så mange som leser og komenterer bloggen min i dag. Ser også er at jeg er nr 8 på topplisten i Åsnes.. drit kult :P men det kom jo ikke noe spørsmål inn :p så prøver igjen.

 

Spør meg om dere lurer på noe.

Noen temar dere vil jeg skal skrive om?

 

dw12dt

jippi jeg vant

Når jeg logget inn på bloggen min i dag så hadde jeg fått en komentar fra blogginfo at jeg vant gårsdagens konkurranse. Jeg vant 10 bloggshout. Selv om det ikke er store greiene så var det kjempe morsomt og faktisk vinne noe.

Sist jeg vant noe så vant jeg 2 kino billetter til American Pie. Og da ble jeg enda gladere. For digger de filmene. Så anbefaller dere alle å delta i blogg sine konkurranser. Dere har jo mullighet til å vinne. Som sagt den som ikke deltar har heller ingen sjans på å vinne noe.

Men over til noen annet. Sett det er del som har følgt bloggen min den siste tiden og det syns jeg er kjempe morsomt. Så jeg håper dere kan også komentere litt mer. Det er altid koslig med en komentar eller 2.

Så jeg setter i gang en spørsmålsrunde. Så da er det bare og spørre i vei.

 

dw12dt

eksamen lesning

Går fult for å lese mest mulig før eksamen den 6 desember nå. Er veldig nervøs. Er vel veldig vanelig når man skal ta en eksamen. Dette er jo min første eksamen. For de som lurer så skal jeg ta eksamen i barn og ungdomsfag. Syns dette er et spennende fag. Klart er noen tema som er veldig og sitte og lese på. Men må man så må man. Og hovedsaken er man kan det og har en fagelig forståelse på dette. Og det har vi fått godt hjelp av såkalte "læreren" jeg hadde på kurse. Så nå er det egen studie som er på planen frem til eksamen. Så her går det stort sett i lesning hele dagen.

Jeg fikk godkjent et kurs på barn og ungdomsfaget av nav. Som jeg begynte på i februar-august. Utrolig morsomt. For jeg vil allitd ha jobbet med barn eller unge. Jeg kom i en utroliig grei klasse om man kan kalle det. Der var folk i alle aldere. Og vi har diskutert og snakket veldig bra om faget. Og hjelpet hverandre med å forstå fagstoffet. Så vil si at jeg trivdes veldig godt. Pluss bedriften jeg tok kurse hos fikk også endelig tatt en dykseleksi test på meg. Som skolen har nektet og gjøre på meg fordi de mente at jeg ikke gadd å gjøre noe derfor jeg hadde de problemene jeg hadde. Men i følge denne testen så viste seg at jeg hadde dykseleksi. Derfor bruker jeg lengre tid på å lese og forstå ting.

Dette passet jo meg veldig bra også for jeg har jo grunnkurs helse og sosial fag, pluss jeg har fullført allmennfagene for vg2. Så manglet kun programfagene. Jeg har jo også prøvd meg på andre linjer før. Som resturang og matfag, kokk(tok ikke eksamen her), helse og sosial, ambulanse og IKT. Men jeg har blitt usikker og hoppet av. Men etter jeg begynte på barn og ungdomsfaget så viste jeg at det var dette jeg ville bli. Først og fremst vil jeg faktisk jobbe med ungdom med et rusproblem. For dette er et stadig økene problem i vårt samfun. Så det er viktig å ta tak i "probleme" tideligst mulig. Så syns jeg dette passer meg best lenge jeg har også personlig erfaring med rus. Så håper mest på å jobbe innen rusomsorgen for unge.

Som jeg sa før så fikk jeg kurs gjennom nav. Det er fordi om jeg skulle tatt vanelig videregående skole så måtte jeg jobbet vedsiden av. For å ha penger til husleie, mat og regninger. Og det er mange som faktisk klarer dette noe jeg virkelig beundrer. Men jeg er så og si sjukemeld begrunn av ryggen min. Jeg har slitasje i ryggen og skeivryggrad. Dette driver jeg og skal trene opp. For at jeg skal ha en mulighet og komme meg ut i jobb. For jeg vet at jeg tjener mer på å jobbe enn og gå hos Nav. Jeg venter også på en overvekt operasjon. Når jeg får den og får gått ned i vekt så hjelper det også ryggen for da blir det mindre belastning for den.

dw12dt

frustrasjon

Kjenner jeg er mektig irritert nå for å si det mildt. Legen sende en henvisning til Ullevål ang overvekten min for 4 år siden. Også ble jeg innkalt til blodtrykkmåling så hørte jeg ikke noe mer. Og legen min sa at jeg sikkert var satt på venteliste så var ikke noe poeng og mase på dem. Og tenkte at da er det snart min tur. Så i løpe av dette året har jeg sett mange har fått denne operasjonen den ene etter den andre har fått den. Så jeg ringer sjukhuse og hører og da får jeg bedskjed at Ullevål ikke har sendt den videre til Aker som har med de operasjonene. Så jeg stått 4 år stand by. Jeg kunne kanskje ha ringt før, men når jeg får bedskjed av legen at de hører av seg så hører jeg på han. Jeg ble veldig skuffa når jeg hørte at de ikke hadde sendt den videre. Jeg har liksom stått og venta på den i så mange år.

 

Men nå har jeg en ny fastlege og ringte han med en gang og fortalte hva som hadde skjedd. og han kunne ta meg inn til time allerede på Fredag så han og jeg kan snakke om og faktisk sende en ny søknad til et annet sjukhus. Og da håper jeg virkelig at jeg får kjap respons. For som sagt venta så lenge på denne. Og sett hvordan den operasjonen har forandret folks liv.  virker som de som har fått denne operasjonen har fått et nytt liv. Syns det er kjempe fint. Så er bare og krysse fingrene og håpe

dw12dt

Statsrådene tar ikke ansvar for Grubbegata

Dette en av overskriftene på vg.no i dag. Og igjen sitter jeg og tenker: hvorfor er alle så opptatt av hvem av de offentlige sektorene opptatt av hvem som har ansvar for terror angrepet. Er vel strengt tatt bare 1 mann som har ansvaret for dette. Nemelig han som gjorde det. Greit at de tenker hva de kunne gjort anneledes. Men de burde heller se hva de kan gjøre i fremtiden for sikkre seg at dette ikke skjer igjen. Og det er nesten stygt og si det. Men mannen som gjorde dette er ikke noe dum mann. Han viste hva han skulle gjøre for å unngå å bli oppdaget før han gjorde det. Og sitte og fordele skylden hva som kunne hindret dette og hva den og den gjorde feil. Det blir for dumt. For igjen er det mannen bak terror angrepe som har ansvar for det har skjedd. Ingen andre. Og det vi kan gjøre med dette er å vise at han har ikke vunnet på noe vis noe vi har gjort før. Og heller sikkre oss at dette ikke skjer igjen senere.

 

Hva syns dere?

 

dw12dt

Twilligt Breaking Dawn part 2

wuhu den har premiere i natt om jeg ikke tar feil. Men her går den ikke på kino før på søndag. og da skal jeg på den har jeg bestemt :) gleder meg. Har sett part 1 på kino. Så nå blir part 2 på planen. Husker jeg irriterte meg at det ikke var forsettelse med en gang når jeg så part 1 :P flere som skal på kino på denne?

 

Twilight Breaking Dawn 2 wallpaper from Twilight series wallpapers

 

 

black ops 2

I natt kom black ops 2 :D og jeg gleder meg til å spille det. skal muligens hente det senere i dag eller i morgen. Gleder meg som en unge og spille det. det ser kjempe kult ut. har spilt en del på blacks ops 1 og når jeg gikk lei det så gikk jeg over til mw3 og spilt det til nå. Sitter bare og klør i fingrene til å prøve black ops 2. Flere av dere som skal prøve dette?

 

skrivesperre

Vil skrive på bloggen i dag. Men føler jeg har fått skrive sperre. Er egelig ikke noe spesielt som skjer her nå. Skal i stallen senere i dag. og det er det. Muligens til sverige i morgen. skal hente black ops 2 <3 men ellers skal jeg på visning på lørdag på en leilighet som ligger på flisa sentrum. Så har dere noen ider hva jeg skal skrive om så er det bare og rope ut :p

ny hårfage

jeg farget håret for et par dager siden. Og jeg ble egelig veldig fornøyd. 

 

Hva syns dere?

sånn hadde jeg det før.

Bare og legge igjen komentar

Frustrert

Kommer et veldig seint blogg innlegg her nå. Men er for jeg hadde egelig ikke tenkt og skrive noe om det før jeg fant ut jeg måtte bare få luftet ut det som kjøres i hue på meg hele tiden. Egelig burde jeg ikke ta sånne ting inntil meg. men det blir vanskelig når det faktisk handler om min egen familie. Som jeg skrivd før at jeg trodde familie skulle være de støtte spillerene som er der for deg uansett valg du tar og som virkelig bryr seg om deg. Spesielt når det kommer til sin egen mor. Men tydeligvis kan jeg ta jævelig feil.  Er ikke før jeg kom i voksen alder at jeg innså at alt moren min faktisk gjorde for meg i barndommen var å tråkke på meg og underdanne meg. Klart hun gjorde noen bra ting. Men altid så var det å slenge noen bemerkingen om vekten min, faren min eller vennene mine. Aldri var det noe som var bra nok. Alltid pirke om jeg hadde venner som ville ha med på ting som vanelig ungdommer gjorde. Og på toppen så mente hu var hennes skyld at jeg fikk greie karakter på skolen. Hun som aldri hjalp med meg lekser eller gadd å kjempe bedre for å utrede meg for dykseleksi. Alt som var posetiv skulle hun ha kredit for. Alt som var negativ var pappa sin feil. På toppen når jeg ble såpass gammel nok til å flytte for meg selv så var det galt også. Så gjorde alt for at jeg ikke skulle føle meg sikker på at jeg klarte dette.

Så føler at jeg virkelig får nok. Ikke nok med at hu driver en slags kamp mot meg fordi jeg endelig har fått den kontakten jeg ville med faren min. Så skal hun blande inn brødrene mine og tantbarna mine også. Hu skal liksom få alle hu kan i mot meg. Hu truer til og med å fortelle legen hvor slem og ekkel jeg er mot henne. Som ikke det er nok sender hu meldinger og forteller meg at jeg er sjuk i hue fordi jeg ikke hører på henne. Hun forteller brødra mine masse løgner om dama til pappa for å få sympati. Som at jeg har gjort noe galt fordi jeg valgte og kutte henne ut av livet mitt fordi hun ikke akseptere mine valg og meninger om ting. Da mener hun at pappa manupilerer meg fordi jeg ikke er enig med hun. Mens hu som slo meg som liten og sa jeg var feit har ikke gjort noe galt.  Hun var den perfekte og mest omsorgsfulle moren. Som ikke dette er nok. Når jeg kom på døra hennes i dag fordi ene pakken min havnet der så mente hu at jeg ikke fortjente etternavnet hennes så det kunne jeg bare fjerne fordi jeg ikke var verdt det. Takk for den!

Eneste jeg har kommet fram til når jeg har sittet og tenkt på hvordan hun har behandlet meg og hørt hvordan hun behandlet brødrene mine så er dama sjuk. Hu trenger seriøs psykologisk hjelp. For hu har blitt sjuk. Det er ikke jeg som er sjuk. Ikke nok med at hun er eier sjuk, men virker som hu trur folk følger etter hennes og vil henne bare vondt. Men hu nekter og innrømme det. Hun mener det er flaut og gå til psykolog og få hjelp. For er alle andre som er sjuke ikke hun. 

Men jeg har bestemt meg. Jeg fjerner etternavnet hennes i navnet mitt. Jeg gidder ikke denne kampen mer. Jeg er rimelig lei nå :/ Har virkelig fått nok. Som sagt nok er nok.

 

Design av:


INGVILD AASHEIM hits