Blogg

åres siste konkurranse

Tenkte og kjøre enda en konkurranse uten om spørsmålsrunden min. Og denne går ut på at du skal skrive et innlegg om hvorfor jeg burde skrive et innlegg om bloggen din :) jeg kommer til å kåre vinneren før midnatt. Og det blir 5 vinnere :D så skyt i vei og skriv hvorfor du burde vinne denne konkurransen og hvorfor din blogg fortjener å bli pressantert. så komenter i vei.

 

Tumblr_mfgx06mybz1s0kk2ro1_500_large

Nyttårsaften

I dag er den siste dagen for i år. Og mange driver sikkert og styrer med og få kalkun i ovnen og andre gjør seg klar for å dra på fest. Jeg selv skal feire med familien og kose meg med pappas kalkun. Beste måltide man kan avslutte året på. Hva skal dere andre ha? Og hva ønsker dere skal skje til neste år?

Jeg håper også at dere følger bloggen min til neste år og at dere anbefaller den til flere. Så jeg får enda flere lesere. Vet den siste tiden har jeg ikke skrivd så mye her, men det har som sagt vært juleferining og nå er det nyttårs feiring. Men skal love dere trofaste og faste lesere at jeg skal blogge med neste år. Og vil dere jeg skal skrive om noe tema kan dere bare si fra.

Samtidig tenkte jeg og kjøre en spørsmålsrunde nå på tampen av året. Så sett i gang og spør meg om hva som helst. skal jeg svare så godt jeg.

Tumblr_mfpveucmyc1r0hlb6o1_500_large

Tumblr_mfwbpga2re1qehzubo1_500_large

 

 

Når kvelden har senket seg

Har merket at vært en del opp og ned turer de siste 48 timene. ene øyeblikke sitter jeg og ler og snakker med folk på facebook. Andre så sitter jeg og griner og føler meg ensom. Alt føles svart, tomt og ensomt. Jeg savner de som døde i fra meg dette året. Jeg savner personer får snakket med. Alt føles jævelig. Jeg vet ikke hva jeg skal ta meg til. Jeg bare griner og griner og føler at jeg ikke får ut hva som gnager meg. Eneste jeg vet er at jeg føler meg veldig forlatt. Jeg vrenger hode mitt misforstår ting og alt blir negativ. Er som jeg skal synke i et svart hul og aldri komme opp igjen. Mens jeg sitter og gråter stille for meg selv.

Alt føles så tomt. Jeg hater når jeg disse nedturerene. For føles som jeg er fanget i mitt eget hjem. Ikke har jeg penger til å reise ut så jeg kan besøke venner. Første natta i leiligheten så dør chinchillan min og jeg fikk ikke gjort noe. Alt føles håpløst. Alt er bare fuckings drit!!!!!!!!!

Jeg er bare så jævlig drit lei

 

Tumblr_mfpu1n3you1rhgls0o1_500_large

første natt i ny leilighet

I går hadde jeg første natta i leiligheten min. Og kan si at det ble ikke noe posetiv opplevelse. Jeg har jo chinchillar det var 5 stk og nå er det 4 :( søte hvite gutten min pikachu døde i armene mine i går. Noe som var fryktelig vondt. Selv om det er et dyr så er jeg veldig glad i dyr som mennesker. Vet ikke hva som var galt så bare han hadde problemer med og puste. Så prøve og holde han var og roe han ned. plutselig siger han om fikk blåst liv i han 2 ganger før 3 gangen han bare seig om og ikke orket mer. Jeg ble helt fortvila. Også bor jeg på så øde sted at det fins ikke en gang dyrlegevakt her. Så her kan ikke dyrene blir sjuke i helg eller høytider :(

Så syns egelig jula generelt har vært kjip i år. Ikke bare fordi chinchillan min døde. Men andre årsaker også. Menmen. kan bare håpe på bedre jul til neste år. Hvordan har dere hatt det? fikk dere det dere ønska dere til jul?

 

R.I.P Pikachu vakre lille skapningen min :(

Ettertanke i julen

Julen er en dag man skal glede seg og spise god mat. Men det er ikke alle som har det sånn. Mange sliter med å få mat på bordet, har angst, deprisjoner og mange sliter kanskje med å holde seg nykter. Men uansett problem så bør vi ikke dømme, men prøve å hjelpe de som har det vanskeligere enn oss. Vet det er sikkert mange som er plan fadder osv. Og det er kjempe bra. Men syns vi virkelig burde tenke på de som ikke har det bra rundt om i lande våres.Mange frivillige organisasjoner og kristene organisasjoner som prøver å få i stand en koslig jul til de vanskelig stilte får all rosen for hjelpen de gjør. Og ikke minst Hjelp oss å hjelpe som deler ut klær og mat til mennesker som ikke har noe sted og bo å som sliter med rus osv. De hjelper også vanskelig stilte alenemødre som har en dårlig økonomi. Alle disse organisasjonene burde fått enda mer hjelp enn det de får fra før fordi dem hjelper mennesker som sliter med hverdagen sin uansett grunn. Så jeg håper mens folk er ute og handler siste rest før julen virkelig ringes inn så håper jeg dere gir litt penger til de frivillig organisasjon. Spiller du lotto kan du bruke grasrotordningen der.

Grunnen til jeg tar opp dette emne er fordi er veldig viktig med ettertanker i julen. Det skal være en gledes dag, selv om det ikke er det for mange. Så syns det er viktig at vi kan også glede andre enn oss selv og familie. Prøv og gled andre som faktisk ikke har det så bra ellers i året og. Og ikke minst så tenker mange på de som vi har mistet gjennom året som har gått. Der i blandt mistet jeg min aller beste venn i år som er fryktelig vondt å tenke på nå. Men det sitter også mange som har mistet mange kjære familie medlemer. Vil dermed avslutte med en status jeg fant på facebook som jeg syns passer fint.

 


Jeg vil herved benytte anledningen igjen til å minne om at juleønsker ikke alltid er en gave.For noen kan dette være at man for 1 dag kan slippe tankekjør,
angst, depresjon, være nykter, bare kunne nyte og slappe av og føle seg frisk. Føle glede og kjærlighet og bare kose seg. For noen er det også å ha nok mat
på bordet og tak over hode og kunne sove trygt ? Jeg håper at alle som sliter kan få en fin jul uansett hva problemene måtte være og ha i det minste 1 god dag
om ikke fler ? Husk det er noen som sitter nederst ved bordet som ikke alltid synes eller høres ? Jeg vil også benytte anledningen til å takke alle de som jobber i
 helsevesenet, frivillige og kristne organisasjoner, som står på for disse hver eneste dag 365 dager året? Jeg vil i tillegg til dette tenne det siste lyset på
adventsstaken til minne om de som har gått bort og som vi savner, samt for de som trenger ett lys i hverdagen?
Ha en fredfull og god jul alle sammen ?

537493_397109583708772_512715046_n_large

 

lite blogging

beklager at det ikke har vært så mye blogging fra meg i det siste. Men har rett og slett ikke orket. Har en veldig tung periode som består veldig mye av savn. Selv om julen skal være glede så klarer jeg ikke å vise 100% glede med den. For er alltid personer jeg vil savne i julen. Men i år har savnet slått til verre enn noe annet. Føles som det er noe som mangler. Jeg går nesten og gråter hele dagen lang. Fordi jeg savner mange personer så mye. Det føles tomt. Alt føles vondt. Kan bare håpe det blir bedre.

 

Har dere forslag på hva jeg kan skrive om så kan dere bare komentere det også. Alltid koslig og få tilbake meldinger i fra de som leser bloggen min.

 

Viaplay

jeg er veldig fornøyd med viaplay. . De tilbyr film på nett og serier. De tilbyr også 1 mnd gratis om du er ny medlem. Jeg pleier og se weeds, anger managementog pretty littl liars der. Jeg ser også filmene de tilbyr. Jeg har jo sett MILF og HOP der. Det er også veldig lett og finne frem til det du vil se. Vil du se serier så kan du gå på TV. Skal du se film så trykker du på film osv. Så dem har en bra tjeneste og lett oppsett. Siden er også veldig ryddig og grei. Som sagt det er veldig lett og finne frem på Viaplay. Du kan også leie film på nett der. Så slipper du og gå i ut for å leie en film. Du kan også finne det du leter etter om det er en bestemt film med å trykke på a-å knappen dems. Så om du vil se film online og med norsk tekst så anbefaller jeg viaplay

jeg syns dette er det beste stede å se film online

bilder jeg syns var kule
intressant blogg

Vært litt stille av meg de siste dagene. Dette er fordi jeg glemt bloggen helt :P Men har drivd og les noen blogger her i dag og kom over en blogger som faktisk bruker bloggen for å skrive en slags bok. Syns den var veldig intressant. Jeg lest de fleste innleggene og jeg kan ikke vente på neste innlegg. Fortelling om lilith heter bloggen hennes.

 

Om du liker bøker eller historie generelt syns jeg dere burde ta turen innom henne. Kanskje legge igjen en komentar. Hun er ganske ny oppstarter i følge innleggende hennes. Men den bloggen fanget meg veldig mye. Håper dere andre syns den er like spennende :)

 

wuhu jeg vant igjen

er kjempe morsomt og være med i blogg sine konkurranser :P har vunnet igjen. vant mascara :D kjempe fint for det trengte jeg nå. håper kommer med konkurranser snart hehe morsomt og faktisk delta og ha sjans for å vinne noe :D håper dere får en fin helg videre folkens :D

 

Hva ønsker du deg til jul?

hva ønsker du deg til jul? mange som går og håper de får det de ønsker seg. Noe jeg forstår veldig godt. Selv ønsker jeg meg:

Samsung S3

joggebukser

Og penger seff :P er kun det jeg ønsker meg.

Hva ønsker du deg?

 

trenger du julegave tips eller rabatt kode?

Om du trenger julegave tips så kan jeg hjelpe deg.

Om du vil ha en rabatt kode på det du skal kjøpe julegave. Eneste du trenger og gjøre er og like siden min på fb. Fort jeg ser du har gjort det så må du komentere hvor du vil ha en rabat kode fra. Så gir jeg deg den. så sett i gang og lik

nesten landet

Ja, nå har jeg nesten landa etter sjokket og overraskelsen om at jeg fikk 6. Fått veldig mye koslig tilbake meldinger på det. Noe som er kjempe hyggelig. Sovet veldig godt i natt og. Sov ikke så veldig mye før eksamen trur jeg hadde 3 timer på øye før jeg dro og tok eksamen. Men ellers er jeg veldig tom for temar jeg kan skrive om.

 

Så er det noe dere vil jeg skal skrive om så kan dere si fra om det. hadde vært kjempe knall. Kommer også legge ut hvem som foreslo tema og bloggen til vedkommende. Så bare og komentere

eksamen endelig overstått

Som tittelen sier så er jeg endelig ferdig med eksamen og jeg er strålende fornøyd. Jeg fikk 6!!!!!!! jippi :D

 

så lurer jeg på en ting. Noen av dere kjære lesere som har erfaring med hvor man kan få sponsorer osv?

skriver mer senere

Design av:


INGVILD AASHEIM hits